Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magas hölgyek, őszintén fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gd628 kérdése:

Magas hölgyek, őszintén fel tudtok nézni igazán egy alacsonyabb pasira mint férfi?

Figyelt kérdés

Nekem, alacsonyabb pasiként hihetetlennek hangzik hogy egy magasabb hölgy potenciális partnert lásson bennem, és ne csak egy aranyos, kedves srácot akivel esetleg el lehet lenni ideig, óráig.. Alapvetően én sem keresek emiatt magasabb lányt, noha volt magasabb barátnőm, de most már amolyan kizáró ok ez. Mert ha az öszes jó tulajdonságomat egybe veszem, akkor sem gondolom hogy fel tudna nézni rám férfiként egy magasabb nő, inkább érezném hogy valami kisöcsi vagyok vagy ilyesmi. Valahogy nekem a fizikai magasság és a férfiasság összefügg, minha lenne ez a sztereotípia hogy az alacsonyabb pasikat nem lehet komolyan venni, stb.

Ha mégis van akinek erre van pozitív ellenpéldája, le tudja írni mik azok a tulajdonságok amik megvannak az alacsonyab barátjában, férjében, amitől rá férfiként fel tud nézni? 28/F

2020. ápr. 27. 20:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%
Hát ha nem törpe akkor nem zavar.
2020. ápr. 29. 16:22
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
5-6 cm van köztünk, engem nem zavar, őt sem, igaz lapos-talpúban vagyok, ezért is. De ha olyan helyzet adódott meg tudott védeni ennek ellenére. Szóval igen, fel.
2020. ápr. 29. 23:32
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Olyan kisugárzása van, hogy egyszerűen "kitűnik" mindenből. A férfiasság nem a magasságtól függ. Maga az, ahogy tud nézni rám közel 7 év után is sokat mond :) értelmes, tájékozott, mindig ott van,ha szükségem van rá, nekem ettől férfi a férfi. Én lehetek a "gyengébbik", annak ellenére, hogy magasabb vagyok. (Tény, erősebb, mint én)
2020. ápr. 30. 10:38
 14/27 Szössz*.* ***** válasza:
88%

Nálam mindig is fontos szempont volt, hogy a párom legyen magasabb nálam, vagy legalabb közel ugyanakkora.(183 cm vagyok)

Volt alkalom, hogy összejöttem egy 5-6 centivel alacsonyabb sráccal, de szörnyen zavart, hogy nekem kellett a nyakam behúzni egy puszi miatt például. Hónapokon át összegörnyedve álltam mellette, nem tudtam sajnos elfogadni a helyzetet. Nem emiatt lett vége, de fontos volt.

Azonban ha egy nagybetűs férfi esetében lenne most ugyanez a helyzet, szerintem már simán nem érdekelne annyira mint pár éve. Nem ettől nézek fel egy férfira, pontosabban nézNÉK :D

2021. márc. 9. 18:47
 15/27 A kérdező kommentje:

Utolsó, valóban nem kellene hogy számítson a magasság, meg ez is csak egy szempont, de a lényeg ott van, hogy ha Te nőként kellemetlenül érezted magad, gondold el még kellemetlenebbek lehetnek egy férfi számára is ugyanezek a helyzetek, ha neki kell felfele húzóckodnia.

Tény, hogy szerintem minden magas férfi alapvetően jó kiindulás mind az alacsony, mind a magasabb nőknek is, a többi az persze sok más szempont.

Én alacsonyabb pasi vagyok, volt pár centivel magasabb barátnőm és én sem éreztem jól magam mellette. Biztos van akit ez nem zavar, de ha csak egy kicsi önbizalomhiánya is van az embernek, akkor ez egy folyamatos "szakadék" lesz kettőtök között.

2021. márc. 9. 22:31
 16/27 Szössz*.* ***** válasza:
100%

Van, akit ez nem zavar. Ha 2 olyan ember találkozik, ám legyen.

De azt viszont nem viselem jól, ha a pasi próbálja rámerőltetni a dolgot azzal a dumával, hogy "de engem nem zavar"

Ha ez már itt ennyire egyoldalú akkor sok más is következik belőle

2021. márc. 9. 22:37
 17/27 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Azért az más, hogy van olyan nő, akinek számít az, hogy a pasi magasabb legyen, de alapvetően ez nem igaz így, nem számít. Nekem anno volt egy nő ismerősöm, aki 15 cm-rel magasabb volt, mint én, simán összejött volna velem, nem zavarta volna, csak én nem akartam vele kezdeni. Jelenleg egy 4 cm-rel magasabb barátnőm van és semmi gond nincs köztünk, sosem került ez szóba, nincs jelentősége.
2021. márc. 16. 07:20
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

178 cm vagyok, mindig is nálam magasabb férfiakra vágytam, hogy ne kelljen lehajolnom, ha meg akarom csókolni. Aztán az élet úgy hozta, hogy a neten megismerkedtem valakivel, aki 15 cm-rel volt alacsonyabb nálam. Addig-addig beszélgettünk, míg egymásba szerettünk, valahogy nem érdekelt a különbség. Egészen addig, míg személyes találkozásra került sor. Ott ugyanis, hiába volt meg az érzelem, rettentően zavart ez a különbség. Igaz, utána más jellegű problémák is voltak az illetővel, de elég hamar vége lett a kapcsolatnak. Utána már csak emiatt is fontosnak tartottam, hogy a párom nálam magasabb legyen. Meg is kaptam, a férjem 203 cm :D

Ezzel együtt teljes mértékben megértem azokat a férfiakat, akiknek ez rosszul esik, bár azt is hozzáteszem, férfiként biztosan nálam alacsonyabb nőt szeretnék páromnak.

2021. márc. 16. 14:03
 19/27 anonim ***** válasza:
50%

Gyakori elott eszembe sem jutott a ferfi magassaga, mint szempont, pedig a kulso vonzalomra utazom. Nagydarab testes baratnok panaszkodtak csak, hogy csupa olyan pasit talalnak, aki mellett tramplinak erzik magukat.

En magas, vekony no vagyok. Szoval sosem szamitott. De az a rengeteg komplexusos nyavalygas erre fogva a sikertelenseget, az nagyon taszito, lohaszto.

Csupa olyan kisebb pasit ismertem, akiknek volt fellepesuk, es nem is penz, nem.

De azt elmondhatom, hogy az onsajnalo, gatlasos, kisebbsegi komplexusos ferfiak viszont taszitanak.

2021. márc. 16. 20:04
 20/27 anonim válasza:
Miért kell egy alacsony fiúnak magas lány? Ha nem 150 cm alatt vagy akkor hidd el vannak alacsonyabb lányok.
2021. márc. 16. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!