Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem és az öcsém barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem és az öcsém barátnője folyton egymást nézik titokba. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk egy asztalnál vagyunk,látom hogy titokba egymást nézik,ha a nő bemegy a házba,a férjem már siet hogy menjen utána.

Tavaly volt már erről szó, kao a férjemet nem érdekli,de ez eléggé furcsa,amúgy a lány kiskorú.

2020. ápr. 25. 22:34
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Már akkor sem volt minden rendben,igen.

De azóta próbáltuk sokszor helyre hozni a dolgokat. Nem tudom,hogy hogyan lennék képes újra elhagyni,valahogy majd el leszünk. Pedig úgy vágyom gyerekre,olyan jó lenne újra, hogy anyuka lehessek,csak erre vágyom,egy igazi őszinte párkapcsolat,és gyerekek, de ebben a helyzetben ez esélytelen.. Felhozzam neki a témát? Amúgy mindent letagad,azt is letagadná hogy ez megtörtént köztük,hogy vizsgálták egymást

2020. ápr. 26. 16:29
 22/30 anonim ***** válasza:
14%
Köszi, hogy ennyire le lettem pontozva. Ha nem tetszik, hogy válaszolnak, akkor ne tegyél fel kérdéseket...
2020. ápr. 26. 16:52
 23/30 A kérdező kommentje:
Én nem pontozok le senkit kedves válaszoló. 🙂
2020. ápr. 26. 16:54
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
Szánalmas, amit csinálsz.
2020. ápr. 26. 17:01
 25/30 A kérdező kommentje:
Az öcsémmel beszéljek erről? Elmondjam neki? De szerintem ő is eszre vette,csak nem tudom mennyire helyes ezt elmondanom.
2020. ápr. 26. 17:03
 26/30 Noren1989 ***** válasza:

MAx összeveri férjedet, vagy kidobja a csaját :D

Tüneti kezelésnek kiváló, de a férjed szerintem az első lehetséges helyen folytatja ezt a viselkedést.

2020. ápr. 26. 17:47
 27/30 A kérdező kommentje:

Tavaly volt már erről szó az öcsémmel..

Idén volt olyan hogy én dolgoztam,a 2 öcsém pedig elment valahova,az öcsém meg ott hagyta a csaját a férjemmel..

De férjem szerint nem volt semmi közöttük

2020. ápr. 26. 18:12
 28/30 anonim válasza:
100%
Végig olvastam.szóval én tuti elhagynám, nem tudnék így élni. Szerintem lépj tovább tényleg jobb kell neked!
2020. ápr. 27. 20:22
 29/30 A kérdező kommentje:
Felhoztam neki tegnap este,nem tudtam magamba tartani,és azt mondta én ezt beképzelem, meg hogy ez nincs így ahogy látom,úgy próbált meggyőzni,hogy ma már majdnem elhittem,de újra nem csapom be magam
2020. ápr. 27. 20:47
 30/30 anonim ***** válasza:
59%

Labilis és paranoiás vagy...

Nem irigylem egyik környezetedben élőt sem.

Szerintem jobb, ha elkezdesz változni jobb irányba, mert tényleg az lesz a vége, hogy egyedül maradsz a gyerekeddel, akit tönkre fogsz vágni lelkileg- idegileg.

Örülj neki, hogy utánad ment a férjed és próbálja rendbe hozni a dolgokat.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2020. ápr. 27. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!