Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem és az öcsém barátnője folyton egymást nézik titokba. Mit tehetnék?
Ha mondjuk egy asztalnál vagyunk,látom hogy titokba egymást nézik,ha a nő bemegy a házba,a férjem már siet hogy menjen utána.
Tavaly volt már erről szó, kao a férjemet nem érdekli,de ez eléggé furcsa,amúgy a lány kiskorú.
Már akkor sem volt minden rendben,igen.
De azóta próbáltuk sokszor helyre hozni a dolgokat. Nem tudom,hogy hogyan lennék képes újra elhagyni,valahogy majd el leszünk. Pedig úgy vágyom gyerekre,olyan jó lenne újra, hogy anyuka lehessek,csak erre vágyom,egy igazi őszinte párkapcsolat,és gyerekek, de ebben a helyzetben ez esélytelen.. Felhozzam neki a témát? Amúgy mindent letagad,azt is letagadná hogy ez megtörtént köztük,hogy vizsgálták egymást
MAx összeveri férjedet, vagy kidobja a csaját :D
Tüneti kezelésnek kiváló, de a férjed szerintem az első lehetséges helyen folytatja ezt a viselkedést.
Tavaly volt már erről szó az öcsémmel..
Idén volt olyan hogy én dolgoztam,a 2 öcsém pedig elment valahova,az öcsém meg ott hagyta a csaját a férjemmel..
De férjem szerint nem volt semmi közöttük
Labilis és paranoiás vagy...
Nem irigylem egyik környezetedben élőt sem.
Szerintem jobb, ha elkezdesz változni jobb irányba, mert tényleg az lesz a vége, hogy egyedül maradsz a gyerekeddel, akit tönkre fogsz vágni lelkileg- idegileg.
Örülj neki, hogy utánad ment a férjed és próbálja rendbe hozni a dolgokat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!