Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy közeli barátom eltávolodot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy közeli barátom eltávolodott tőlem, mióta barátnője van. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne rá, fontos nekem. Ő azóta viszont eltávolodott tőlem, érezhetően kevésbé szeret. A barátnője is féltékenykedik rám. Hagyjam a francba? Vagy idővel változhat?
2015. okt. 6. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha szukseged van ra es fontos neked, akkor mondd ezt el neki. Beszelhetsz vele a baratnoje jelenleteben is, ot is bevonhatod a baratsagotokba. Valoszinuleg a baratnoje miatt tavolodik, de ha megismer a lany es latja hogy csak barat vagy akkor ez valtozhat. Nyerd el a baratnoje bizalmat es visszakod a baratod.
2015. okt. 6. 20:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok már közel kerülni hozzá, még látni is alig látom. De már sokszor próbáltam megbeszélni vele. Azt mondta ugyanúgy barátok vagyunk meg szeret, aztán félrebeszélt kb. De mindent nekem kell kezdeményezni, kevesebb dolgot mond el nekem:S Örülnék, ha a régi lenne.
2015. okt. 6. 20:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan nem hisznek a férfi-nő barátságban, és egy friss kapcsolat esetén ez fokozottan igaz. Egy időre háttérbe kell vonulnod, elfogadnod, hogy van valaki, aki fontosabb számára, mint te. Ez amúgy nem csak ellenkező nemű barátok kapcsolatába zavar bele, nagyon tipikus probléma. Ha szereted (barátként) a srácot, akkor neked kell olyan előzékenynek lenned, hogy a boldogsága érdekében háttérbe szorítod a saját igényeidet.
2015. okt. 6. 20:13
 4/7 A kérdező kommentje:
De ez nem friss kapcsolat már... A hónapok alatt szép lassan lett ilyen és próbáltam nem észrevenni, meg figyelembe menni, és most már nagyon rossz. De lehet, hogy csak nem képes megmondani, hogy már nem kedvel annyira. Végül is ennyi idő alatt mindketten változtunk.:((
2015. okt. 6. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Természetes,hogy neki a barátnője az első.Keress egy női barátot,akkor nem jársz így megint.
2015. okt. 6. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem a baratod nem kedvel, hanem a noje. A csaj miatt tavolodik, mert total szerelmes es ha a csajnak te nem tetszel, akkor a baratodnak sem. Rozsaszin kod a baratod korul, a csaj meg ha ennyi ido utan nem fogadottel, akkor nem is fog. Egyetlen bunod, hogy no vagy es emiatt a baratod noje nem szeret. Sajna ez elofordul.
2015. okt. 6. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
azt tehetnéd, hogy nem erőlteted magad rá. keress magadnak egy barátot, és vele foglalkozz, ne más pasijával. Te sem tűrnéd el fordított helyzetben.
2015. okt. 6. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!