Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem és az öcsém barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem és az öcsém barátnője folyton egymást nézik titokba. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk egy asztalnál vagyunk,látom hogy titokba egymást nézik,ha a nő bemegy a házba,a férjem már siet hogy menjen utána.

Tavaly volt már erről szó, kao a férjemet nem érdekli,de ez eléggé furcsa,amúgy a lány kiskorú.

2020. ápr. 25. 22:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%
A hármasozás meg röhej. Elhiszem hogy itt a kiéhezett szűz fiúk szerint vagány dolog, de ez olyanokkal működhet max, akik iránt nincs érzelem. A kérdező is szerintem elkeseredettségből ajánlotta fel. Mert ha ilyen nyitott valaki, azt nem zavarja ha más lányokról is fantáziál a pasija.
2020. ápr. 25. 23:21
 12/30 A kérdező kommentje:

Istenem,ha tudnátok igazából mi is zajlik bennem,ilyenkor minden nap meghal valami bennem. Erős vagyok,és annak is kell maradnom.

Igyekszem úgy állni hozzá, hogy bár jó apa,szereti a gyerekét.. Én meg majd el leszek valahogy. Sokat dolgozom. Amúgy is azt hallani mindenhol,hogy minden férfi ilyen,amúgy sem tudnék másik kapcsolatban lenni,egy érzelmi roncs vagyok. Meg a férfiak úgysem tudnak becsülni.. Mindenki keresi a jó embert,a jó nőt,akinek lelke van,aki nem hazudik,aki nem csal, aki nem kiabál,aki nem veszekszik,és ti férfiak,nem tudtok becsülni.. Sokszor felteszem a kérdést,vajon lelketek van?

2020. ápr. 25. 23:28
 13/30 Noren1989 ***** válasza:
100%

No, egy rövid sztorit hadd meséljek el, talàn a pàrhuzamot kevésbé kell kihangsúlyoznom.

Szóval adott egy itteni, 40es nő. A férje volt neki az első. Igazi tökösgyerek, mindenkinek tette a szépet, lehengerli a nőket.

Idén jött rà a muci, hogy nem csak teszi a férje a szépet, hanem be is teszi. Végig a 20évnyi hàzassàg alatt. Ilyen kis kikacsintàsokkal kezdődött.

Most fog kb 2éven belül új életet kezdeni. Szerencsére gyerek nem volt, a frici kvàzi steril.

2020. ápr. 26. 00:26
 14/30 A kérdező kommentje:

Ez nagyon szomorú,szegény nő mit érezhetett..

Már olvasni is eléggé fájdalmas, és félelmetes.

Nagyon érzelmes embernek tartom magam,és mások is,ez nem azt jelenti hogy mindenen elsirom magam,csupán mindent át tudok érezni,ennek oka is van.

Félek, de hiszek a csodában,és ez egyik erősségem.

Tavaly történtek dolgok,ami miatt kezeltetnem kellett magam,annyira össze roppantam idegileg a férjem miatt, (nem bántott,csupán lelkileg)

És épp a kórházban vártam a sort, mikor egy 50+ idősebb de nagyon csinos nő oda lépett hozzám,nem tudta a problémám,nem is látszott semmi rajtam,és azt mondta (Isten adjon neked egy olyan férjet aki most nekem van,én is váltam) én elsírtam magam,utána akartam menni,hogy megköszönjem, de küszködtem a könnyeimmel. De akkor mégsem váltunk.

2020. ápr. 26. 01:04
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát ennek a házasságnak annyi.

Add ki az útját.

Neked is csak egy életed van.

Nem csak nézelődik, mint egy bagzó kandur, hanem turi, hogy vannak kalandjai.

Ez nem fog változni.

Rád meg valahol vár egy normális pasi.

2020. ápr. 26. 01:10
 16/30 A kérdező kommentje:

Igen,így érzem én is.

Külön váltásba dolgozunk, van hogy 12 órát nem vagyok otthon,ha ő délelőtt dolgozik, akkor én délután. Tehát alig találkozunk,és az volt a furcsa,hogy a szülei ott laktak tőlünk pár utcára, és férjemnek nem igazán tetszet mikor mondtam neki,hogy legyünk egy váltásba,ez amúgy furcsa is volt.. Voltak ilyen dolgok..

2020. ápr. 26. 01:14
 17/30 A kérdező kommentje:

Talán 35+ emberrel kellene a jövőben kezdenem,ne értsétek félre,nem az anyagiak miatt,van nekem is elég szép jövedelmem, csupán a lelkiség..

Valahogy mindig vágytam arra hogy táncoljunk a férjemmel,vagy utazzunk,sokat nevessünk,barátkozzunk,beszélgessünk ,hogy együtt főzzünk,közbe zene,egy két puszi,de ezeket valahogy nem tudtam vele soha,ő más világ,érre tavaly jöttem rá.. Amúgy,1 hónapja elköltöztem tőle,eljöttem a szülő városomba,a másik öcsémmel vettünk közösen ki egy házat..

Amikor elhagytam a férjem,ő nem is keresett,nem irt nem hívott..

A gyerek miatt hívtam fel,majd arra jutottunk hogy újra kezdjük.. Én hülye.. És eljött ide hozzám lakni

2020. ápr. 26. 01:25
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem és kívánok neked sok erőt, hogy meg tudd tenni a következő lépést!

Minden fájdalmad, sérülésed ellenére tudj cselekedni, ne bénulj le!

Ne feledd, hogy ahogy más viszonyul hozzád(tettekben, szavakban) az sosem téged jellemez, hanem az ő lelki válságát. Fel a fejjel és tiszta lap! ♥️

2020. ápr. 26. 09:01
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Kerekedik a sztori kérdező.

Ezek szerint a férjeddel akkor sem volt minden rendben közöttetek, mikor még nem a sógornőt vizslatta.

Azért ezen alaposan elgondolkoznék, hogy a sógornő az ok, vagy az okozat.

2020. ápr. 26. 09:06
 20/30 anonim ***** válasza:
96%

"A hármasozás meg röhej."

A hármasozás troll válasz volt... A franc sem gondolta, hogy komolyan veszik :D

2020. ápr. 26. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!