Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, nektek hogy néz ki az ideális férfi, kizárólag öltözködésügyileg? Milyen stílus az ász?
Milyen összhatás az, ami egy kicsit megbizserget? Egy kis borosta, favágó szerkó? Bőrcsizma, kockás ing?
Vagy kicsit rocker-military? Pl. túratáska, kendők, fekete cucc, bőrtarsoly, stb?
Vagy a full elegáns? Öltöny, makkos cipő?
Persze mindegyiknek megvan a helye, de mi az, amit hogyha megláttok egy férfin a parkban azt mondjátok, naaaa ez aztán belevaló tökös csávó, ez már igen. :D
Köszi az értelmes, építő válaszokat :D
Én 25 vagyok és Gyulán lakik.
Vagy elvégzel egy néprajzos-muzeológus szakot, vagy valami mást és nekifogsz múzeumban dolgozni. 😅 s így lettél muzeológus.
S te merre valósi vagy? 😊
Rokonod honnan gyűjt egyébként ilyen ruhákat? Csak nem múzeumokból? 🤔😜
A rendhagyó ember, akit írtam, pedig életvitelében is követi stílusát. Hiába, akármit viselhet az ember ha azt hitelesen teszi. Szintén muzeológus, nagyon konzervatív, még okostelefonja is alig akaródzott lennie. Gyermekeit is így neveli. Kint vannak a a szabadban. Méhészkedik. Sportol. Mindenhova biciklivel jár, Bartól rádiót hallgat... 😄 szóval tényleg egy régimódi figura mimden ízében.
Talán mindenkinek erre kellene törekednie, hogy ennyire harmóniában legyen önmagával. 😊
Rokonom is pont ilyen. Se okostelefon, se egyéb kütyük. Régi képcsöves tévé, 15 éves mobiltelefon. Szándékosan marad ki a rohanásból - igaza van!
Vannak XX. század beli eredeti dolgai is, amiket innen-onnan vateráról vásárolt, meg olyanok is, amik csak reprodukciók.
Amennyire tudom, ő is szivesen felvenné hétköznap is őket, de persze eg reneszánsz cucc azért nagyon más kategória, mint egy divatjamlt öltöny, szóval nem teszi :D
Azt tudom, hogy ha kirabolhatna egy múzeumot, akkor egy lovagi páncélt vinne :D Van ilyen könyve, de persze páncélja nincs, gondolom, nem egyszerű olyat beszerezni :D
Én Pest megyei vagyok.
Én azt az elvet igyekszem követni, hogy minden egyes újításról tudjak, esetleg ki is próbálom, aztán majd eldöntöm, hogy kell-e nekem. Pl. regisztrálok nagyjából minden közösségi oldalra, kb. egy napig, aztán nem használom, csak azért, hogy ismerjem és véleményt tudjak mondani. :)
Érdemes haladni a korral fejben szerintem, de nem feltétlen kell úgy élni. :)
Lehet venni páncélokat, fegyvereket. Nem olcsó, egy hiteles másolat egy kardról akár 30.000 forint is lehet.
De akár frank harci kalapács másolatot is lehet venni, annak a másolatát ami ki van állítva egy német múzeumban.
Szóval amit nem tudsz megoldani pénzzel, azt oldd meg sok pénzzel! 😅
szia kérdező!
tavasszal beszélgettem veled ennek a kérdésnek a kapcsán. Most kérnék egy icipici segitséget. Ha fent vagy, kérlek, irj!
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!