Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, nektek hogy néz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, nektek hogy néz ki az ideális férfi, kizárólag öltözködésügyileg? Milyen stílus az ász?

Figyelt kérdés

Milyen összhatás az, ami egy kicsit megbizserget? Egy kis borosta, favágó szerkó? Bőrcsizma, kockás ing?

Vagy kicsit rocker-military? Pl. túratáska, kendők, fekete cucc, bőrtarsoly, stb?

Vagy a full elegáns? Öltöny, makkos cipő?

Persze mindegyiknek megvan a helye, de mi az, amit hogyha megláttok egy férfin a parkban azt mondjátok, naaaa ez aztán belevaló tökös csávó, ez már igen. :D

Köszi az értelmes, építő válaszokat :D

2020. ápr. 25. 19:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:

Mit gondoltok a

- rövid ujjú ingről?

- mellényről?

- tarsoly/övtáska (nem feltétlen gagyi, hanem mondjuk bőrdíszműves termék) hordásáról? :)

2020. ápr. 25. 20:07
 12/67 anonim ***** válasza:
75%
Rövid ujjú ing, hasitasi nem tetszik, mellény akkor, ha 3 részes öltöny egy darabja.
2020. ápr. 25. 20:40
 13/67 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a favágószett mindig is gyengém volt, még mielőtt a hipszterek divatba hozták volna :) De egyébként kábé az összes, amit felsoroltál, a kockás ing, a rocker-military, a full elegáns is mind nagyon tud vonzó lenni, amennyiben összhangban van, mondhatni "egyben van" a pasi, tudja hordani. Egy öltöny elég furán áll azokon a férfiakon, akik ötévente egyszer felveszik az érettségi öltönyüket esküvőre vagy temetésre vagy valami, míg egy laza öltözék is lehet disszonáns, ha valakinek nem illik a személyiségéhez és stílusához.

Az övtáska szerintem mindig gagyi, tökmindegy, milyen kézműves bőrtermékről van szó.

2020. ápr. 25. 20:43
 14/67 anonim ***** válasza:
75%
Egyszerű, letisztult. Bármilyen random h&m és c&a ruha tökéletes számomra egy férfin. És könyörgöm, a bumszli okádék neoncipőket kerülje, mert ha úgy néz ki, mint a mikiegér, lehányom
2020. ápr. 25. 21:29
 15/67 A kérdező kommentje:

Igen, nyilván férfiakról beszélünk :D

Talán Dancsó mondta egy videójában, hogy ilyen neon meg tépőzáras cipőket 17 éves kor alatt szabad hordani és ha te vagy Justin Bieber :D

2020. ápr. 25. 22:10
 16/67 anonim ***** válasza:

Hosszú ujjú ing, könyékig feltűrve, gatyába betűrve. Farmerrel vagy öltönynadrággal

zakó+ing+farmer viselet bejön

öltönyös viselet is bejön

póló+rövidnadrág nyáron, de nem a halászgatya, az rémes inkább szörfös nadrág jellegű.

övtartós nadrághoz ÖV kötelező, ha nem akarja, hogy dedósnak tartsam

karóra férfias tud lenni, főlként, ha megy az egéniségéhez

testékszer, fülbevaló kizáró tényező

tetoválásból max egy fekete, kisebb minta valamelyik bicepszén, ami még férfiasan hat, ennél több undoritó

arcszőrzet borosta vagy fazonra nyirt szakáll

favágó szakáll és simára borotvált babaarc egyformán nem nyerő nálam

séró valami lazább, vagy valami kortalan, örök klasszikus

ne legyen divatmajom, az röhejes, és egyéniségtelen, felszintes pasira vall

legyen férfiasan ápolt, magyarán nem büdös és rendezetlen, de nem is metroszexuális

a karóra, a nyakkendő mindig bejön, és nem, nem azért, mert egy pénztárcára hajtó prosti lennék, mert akkor a hipermarketi eladón meg a buszsofőrön nem jönne be. Márpedig bejön, mert FÉRFIAS.

És amúgy pedig bármit visel, legyen férfias a kiállása, legyen magabiztos, és harmóniában önmagával. Enélkül semmit se ér az ruha

ui. felőlem hordhat márkás vagy drága cuccokat, mert úgysem ismerem fel, nekem ez nem fontos. Viszont legyen IZLÉSES.

2020. ápr. 25. 22:21
 17/67 anonim ***** válasza:
72%

Húhh nagyon megoszlóak a vélemények.

Nekem pont a rocker típusúak nem tetszenek.

De a mai divatos melegítők nagyon tetszenek a srácokon.

Az elegáns öltönyös is, de annak meg van a maga helye, nem abba kell leugrani a boltba.

Egyébként a Dancsó baromi jól öltözködik. Egyszerű, letisztult, de divatos.

2020. ápr. 25. 22:32
 18/67 A kérdező kommentje:

húúú hát a divatosságtól a hideg ráz ki :D szerintem az pont egyéniségtelen :D (ha van egyáltalán ilyen szó :D )

Valamiféle stílus a nyerő szerintem is. Ami hiteles. Álljon ki mellette s legyen ő. Akkor az még az embert is megszépíti :D

2020. ápr. 25. 23:06
 19/67 A kérdező kommentje:
Karkötő, nyaklánc? Lehet egy férfin?
2020. ápr. 25. 23:07
 20/67 anonim ***** válasza:
67%

erre szokták azt mondani, hogy a karkötő, nyaklánc az "őszinte" fajtából nyerő csak

ami itt azt jelenti hogy valami olyasmi, amit nem divatból, hanem a jelentése miatt viselsz, tehát pl szeretett személyre, kedves emlékre emlékeztet, vallási okból hordod (pl. kereszt)

az ujjnyi vastag láncok, meg ezek a mostanság divatos "nyolcszázhuszonhat" fonatból álló hipster karkötők viszont eléggé gázak, legalábbis hétköznapokra. Most az nyilván megint más, amikor elmész szörfözni a Balatonra, és oda a szörfös gatyához felveszel egy ilyen fonatos karkötőt, vagy egy fagyöngy nyakláncot, mert az nyilván egy adott szitunak szól, ahol menő, hangulatos.

De egy öltönyhöz már gáz ugyanez.

Meg ami személy szerint nekem, de szerintem nagyon sok nőnek nem tetszik még, az az arany egy pasin. Akár ékszer, akár óra. A férfias szin az ezüst, a króm.

Ja, és neonszinű divatórát se hordj, vagy csak miután kasztráltak :D

2020. ápr. 25. 23:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!