Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, nektek hogy néz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, nektek hogy néz ki az ideális férfi, kizárólag öltözködésügyileg? Milyen stílus az ász?

Figyelt kérdés

Milyen összhatás az, ami egy kicsit megbizserget? Egy kis borosta, favágó szerkó? Bőrcsizma, kockás ing?

Vagy kicsit rocker-military? Pl. túratáska, kendők, fekete cucc, bőrtarsoly, stb?

Vagy a full elegáns? Öltöny, makkos cipő?

Persze mindegyiknek megvan a helye, de mi az, amit hogyha megláttok egy férfin a parkban azt mondjátok, naaaa ez aztán belevaló tökös csávó, ez már igen. :D

Köszi az értelmes, építő válaszokat :D

2020. ápr. 25. 19:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 A kérdező kommentje:

Meg gondolom a bör sem gáz. Egy egyszerű bőrkarkötő.

Én mindig azt mondom, hogy igazából legyen hiteles a szett. Szóval ne olyan legyen, hogy látszik, csak divatból van viselve.

2020. ápr. 25. 23:49
 22/67 anonim ***** válasza:
100%

A mellény jól is ki tud nézni, de ahhoz nagyon jó stílusérzék kell... eddig azért túl sok ilyet nem láttam sajnos. Attól ki tudok rohanni a világból, amikor sportpulcsira, sima pólóra vesznek ilyen 10-20 éve vásárolt, tinikorból visszamaradt öltönyös szettből mellényt, meg amikor 2 számmal nagyobb mellényt vesznek.

A rövidujjú ing annyira nem tetszik, de nem kizáró ok. Exem szerette őket hordani, és ellensúlyozta azt a személyiségével, hogy e felett el tudtam siklani (meg úgy en bloc afelett, hogy nem a stílusérzékéért szeretjük). Hasitasit utcára inkább ne (azt megértem, ha vki munkában olyat hord magával, ha olyan a munkája, hogy kell, hogy legyen nála pl. telefon meg egyéb kisebb méretű cuccok, viszont nem iroda, hogy táskával mászkáljon).

Karkötő, nyaklánc: én nem zárom ki, csak legyen ízléses (ne legyen gagyi anyagból, ne legyen kilós fuksz stb.)

Amúgy nekem a divattal nincs bajom. Nyilván, ha valaki mindig csak az aktuális divatot követi, és hétről hétre változtatja a szettjét, és egy önálló gondolata sincs, az nagyon ciki... de pont ennyire ciki az is, amikor valakinek az az egyetlen célja, hogy ő most EGYEDI legyen, és ha épp népszerűvé válik, amit eddig szeretett, eldobja.

2020. ápr. 25. 23:51
 23/67 anonim ***** válasza:

Rövid ujjú inget betiltanám, ha lehetne. Ha rövidujjú, akkor inkább póló legyen, de ezek a kockás rövidujjú ingek bennem mindig olyan hatást keltenek, hogy "most jövök a kocsmából", vagy éppen most megyek oda.

öltönyingben még hagyján, bár mellénnyel vagy zakóval hülyén néz ki, de önmagában még elmegy egy nadrághoz, bár a hosszú ujjú feltűrve százszor szexibb, a rövidujjú csak kisfiús legjobb esetben is.

hasi tasi - ezt sokan tartják rondának a nők között, de van akinek jól áll. Függ a pasi testalkatától, magasságától, a tasi méretétől is. Egy 185 centis vékony srácon gyakorlatilag eltűnik, mig egy köpcös pasinál olyan érzetet kelt, hogy most akkor a pasi viszi a táskát, vagy a táska a pasit?

2020. ápr. 26. 00:00
 24/67 anonim ***** válasza:

Mellény:

öltönymellényként, hosszú ujjú öltönying fölött nagyon szexin tud állni, feltéve, ha a pasinak nincs nagy pocakja, és kihúzza magát. De egyenes tartás és lapos has mellett egyszerűen vonzó, ahogy egy öltönymellény felveszi a férfitest alakját. bennem mindig azt az ingert szüli, hogy bár végigsimithatnám a pasi törzsét.

Zakó alatt pedig még izgalmasabb ugyanez.

2020. ápr. 26. 00:05
 25/67 anonim ***** válasza:

Meg gondolom a bör sem gáz. Egy egyszerű bőrkarkötő.

Én mindig azt mondom, hogy igazából legyen hiteles a szett. Szóval ne olyan legyen, hogy látszik, csak divatból van viselve.

aha, kb. ezt fedi az "őszinte" ékszer

ne keltse azt a benyomást, hogy a budoárbaól emelted ki az ékszeres ládikából a tükör előtt, mint a dámák a filmeken :D

2020. ápr. 26. 00:07
 26/67 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nálam két fő szabály van, amit elsőként nézekm eg egy pasin.

Hogy visel-e derékszijat (ha nem, onnantól kezdve a szememben megszűnik férfi lenni, szerintem csak a kisfiúk nem hordanak)

A másik, hogy hord-e karórát, és ha igen, milyen stilusút.

Sok minden lejön a pasi egyéniségéről az órája stilusából.

2020. ápr. 26. 00:10
 27/67 A kérdező kommentje:

Hmm érdekes amit mondasz.

Sokféle komment érkezett...azt hiszem lassan képi szemléltetésbe kell fognom 😅

2020. ápr. 26. 00:27
 28/67 A kérdező kommentje:

Amúgy ismerek olyat, akinek jól áll a rövidujjú ing, alatta egy pólóval mondjuk.

De tény, hogy jobb a hosszú, a rövidet én is csak úgy szeretem jobban hordani, hogy felette van egy pulcsi s csak a gallér látszik. 😅

A betűrőset. A nyári ingeket persze nem, de annak nem is olyan a fazonja.

2020. ápr. 26. 00:32
 29/67 anonim ***** válasza:
100%

no igen, az az egyetlen viselési mód, ami kockás röviujjú ingnél elmegy, a póló fölött viselős módi

de az sem mindenkinek áll jól, csak ha olyan a személyisége

kamaszkoromban, mikor néztem a Barátok köztöt egy időben, Imi karakterén például baromi jól állt, ment hozzá. de kb ő volt az egyetlen pasi igy tévéből közismertek között, akire azt mondanám, hogy ez a stilus menő volt neki.

2020. ápr. 26. 00:39
 30/67 A kérdező kommentje:

Meg is nézem, hogy állt neki.

De nemcsak kockás lehet...van fehér, meg mindenféle mintás... fekete, ahogy a hosszú ujjúaknál is.

De tény, hogy valahogy nagyon esetlen tud lenni.

2020. ápr. 26. 01:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!