Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, nektek hogy néz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, nektek hogy néz ki az ideális férfi, kizárólag öltözködésügyileg? Milyen stílus az ász?

Figyelt kérdés

Milyen összhatás az, ami egy kicsit megbizserget? Egy kis borosta, favágó szerkó? Bőrcsizma, kockás ing?

Vagy kicsit rocker-military? Pl. túratáska, kendők, fekete cucc, bőrtarsoly, stb?

Vagy a full elegáns? Öltöny, makkos cipő?

Persze mindegyiknek megvan a helye, de mi az, amit hogyha megláttok egy férfin a parkban azt mondjátok, naaaa ez aztán belevaló tökös csávó, ez már igen. :D

Köszi az értelmes, építő válaszokat :D

2020. ápr. 25. 19:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 A kérdező kommentje:
Persze
2020. ápr. 26. 02:18
 42/67 A kérdező kommentje:

A másik nagy kedvencem az öltöny, szövetkabát bőrkesztyű, kalap főleg télen.

De azzal meg vagyok elégedve. 😅

Igazából a kettőt kellene összehozni, mert mind a kettőt nagyon szeretem. Ezt a lazábbat, ami kicsit ilyen folk rock vonal fene tudja meg az elegánsat. 😅

2020. ápr. 26. 02:20
 43/67 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor mondom, de végig jó szándékkal, szóval remélem, nem bántalak meg semmivel se.

van hozzád hasonló ismerősöm, és róla is, rólad is az a véleményem, hogy kis ráforditással sokkal többet kihozhatnátok magatokból.

Haj: növessz frizurát. tök mindegy, hogy milyet, csak ne legyen körben tüsihajad, mert az egy sportosabb testalkatú és extrém jóképű srácon még elmegy, mert ott a test többi része "viszi" az összhatást. Te viszont picit macisabb vagy, és fejformád is olyan, gömbölyűbb kicsit, arcod is kerek. nagyon sokat dobna rajtad, ha fazonra nyirt frizurád lenne.

szemüveg: ez sokaknál mumus, pedig öltöztetni is tud. Veled az a gond hogy csupasz arccal a szemüveg 40 alatt nagyon kisfiús benyomást kölcsönöz, 40 fölött meg nagyon nagypapásat, vagy inkább paposat.

Viszont ha növesztenél hozzá egy kis körszakállat, akkor szexi, értelmiségi összhatást adna az arcodnak. Valami ilyesmit:

[link]

Testalkatod macis, van némi hasad, szóval szerintem a kivül hordott inget mellőzd, mert az nagyon kiemeli a pocakodat, mig betűrve elrejti.

A kék meg a fekete, amiket a képeken viselsz, tök jó, férfias szinek, viszont az nem jó, hogy az egyiken tetőtől talpig feketében, a másikon tetőtől talpig kékben vagy. Túl egyhangú, férfiasan fantáziátlan.

2-3 szin nyugodtan lehet rajtad egyszerre. Pl. ha tudod, hogy fekete a kabátod, és fekete a cipőd, akkor vegyél fel más szinű nadrágot...

tudom, hogy most azt mondod, hogy a kákán is csomót keresek, de ezek csak tippek, nem muszáj megszivlelned őket...

2020. ápr. 26. 02:33
 44/67 anonim ***** válasza:

Az újabban linkelt képeken már azért más vagy, van frizurád is, a szemüvegkereted szerintem a létező legjobb, amit férfi választhat, és jól látom, hog fogytál is? Vagy ennyit számit a kivül hordott ing tényleg?

Kedves a mosolyod :)

A szakállat továbbra is javasolnám, sőt egyre inkább :)

A népies, fehér inges mellényes kalapos srác stilusa is nagyon jó, neked az nem jön be?

2020. ápr. 26. 02:39
 45/67 A kérdező kommentje:

Neeem ezek tök jó tanácsok, köszi szépen. 😊Külön tetszik a férfiasan fantáziátlan kifejezés (asszem ez volt 😅)

Az arcszőrzetnek nemigen vagyok híve, de tehetek egy próbát esetleg.

Meg a frizurával is. 😅(most úgyis hosszabb a hajam nem voltam fodrásznál a kijárási korlátozás alatt)

Szóval alapvetően télen vagyok úgy, hogy mindenhova autóval meg tömegközlekedéssel járok, akkor tolom elegánsba', hosszú kabát csizma, öltöny féle, tavasszal meg felkapok egy bőrdzsekit, kendőt kötök a nyakamra és ahova lehet biciklivel megyek, akár városok között is. Ez teljesen más "életstílus" a másik félevhez képest, teljesen más külsővel.

Szóval ezt a kettőt kellene összehozni, ezen gondolkodok már pár éve...(öltönyben biciklizni hátizsákkal? Neeem 🤣)

Persze a fenti kérdés az áll, igazából tényleg a véleményekre voltam/vagyok kíváncsi,de persze sose rossz egy kis stílustanácsadás. 😁

2020. ápr. 26. 02:42
 46/67 anonim ***** válasza:

anyukádnak (?) hihetetlen kedves mosolya van :)

a fekete ing kék zakó nagyon jól áll neked, ettől függetlenül szerintem merj több szint hordani! A fekete.szürke-kék férfias "szentháromság" mellett ott a bordó, a zöld, a barna, a homokszin, a mustársárga, amik szintén férfias szinek, sőt, még egy icipici piros is belefér...

legyél bátrabb, fiatal vagy, viselhetsz dinamikus szineket! :)

2020. ápr. 26. 02:45
 47/67 A kérdező kommentje:

Hmm köszi. Igazából ezek eltéréssel készült képek, a súlyomat is váltogatom, mint a ruhatáramat 95 és 108 kiló között. 😅

Meg persze az ing betürése...igen..sokat számít.

Ez tényleg egy szimpatikusabb szett lehet a külső szemlélő számára.

Népzenét játszunk, ezzel szemben a full népi nem jön be annyira. Max gondolkodok ilyen ingekben, kicsit buggyosabb, gyolcs, vászon darabokban farmerrel, ilyesmi.

Köszönöm a kedves szavaidat...a szemüvegkeret kiválasztásával mindig eltöltök egy órát legalább, örülök, hogy tetszik 😁😊✌🏻

Mi a véleményed a másik szemüveges srácról? 😊

2020. ápr. 26. 02:47
 48/67 anonim ***** válasza:
jó, örülök, ha nem bántottalak meg ... volna pár ötletem, a két stilus összehozására isleirom, csak nem két perc, de majd pár perc múlva
2020. ápr. 26. 02:48
 49/67 A kérdező kommentje:

Átadom anyukámnak a bókot, de a képen szereplő egyetlen hölgy, nem az anyukám, sőt, ő a legfiatalabb, talán 20-21 éves.

Nem családi fotók ezek, zenekari. ✌🏻😊

2020. ápr. 26. 02:49
 50/67 A kérdező kommentje:

Ez zseniális amúgy, hogy fullra el vannak csúszva az üzenetek. Annál izgalmasabb. 😅

Rólad egyébiránt mit lehet tudni? Stílustanácsadással foglalkozol vagy csak szimpán női szemed van? 🤔

Az biztos, hogy érett gondolkodású felnőtt nő vagy. Összeszedett gondolataid vannak, ritka módon helyesen írsz, nem nagyon használsz emojikat... talán olyan 26-35 közötti lehetsz, bár nem szeretnék illetlen lenni a kor után való (burkolt) érdeklődéssel. :)

2020. ápr. 26. 02:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!