Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti örülnétek, ha születésnapotokra a barátotok venne 500 tábla csokoládét?
Figyelt kérdés
A barátnőm kedvenc csokija eltűnt a boltok polcairól. Adódott egy lehetőség, hogy tudok szerezni 500 darabot. Jó ötlet lenne?2020. ápr. 24. 18:17
21/27 anonim válasza:
Én szerintem a végén beadnám a kulcsot. Az fix, hogy imádnám, nagyon.
22/27 anonim válasza:
:D Szerintem jó ötlet mindenképpen.
23/27 anonim válasza:
Nem, nem szeretem a túlzásokat.
24/27 anonim válasza:
vegyél 50-et, az is elég nagy meglepetés és nem fog hülyének tartani érte
25/27 anonim válasza:
Hat mondjuk egy csoki egy evig elall hacsak nem kozeli lejaratut veszel uyana mar nem orzi a minoseget. Minden harmadik nap meg kene ennie egy tablaval, ergo ha be is segitesz neki kb minden nap kene csokit ennie. Garantáltan lenne vmilyen egeszsegugyi kovetkezmenye. Sztem mondjuk egy 20 tablanak van ertelme vagy akarhany eves most vagy valami de ennyi csokit venni butasag. Kerdezd meg inkább minek orulne valasszon egy kategóriát es abban valassz
26/27 anonim válasza:
Szerintem ez csak poén kérdés.
Nálam a bor lenne a nyerő. 500 üveg bor, és rendeznék egy Budapest végállomás hétvégét.
27/27 anonim válasza:
Cukorbeteg lévén azt hinném meg akarsz ölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!