Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok hogy működik, ha a párotok azt mondja, hogy választhattok valamit egy boltból születésnapotokra?
Például, ha mondja hogy a Douglasban vagy Müllerben választhattok valamit születésnapotokra, névnapotokra, mit választanátok? Van egy parfüm, amit régóta szeretnék, csak kellemetlennek érzem így a boltban ‘megvetetni’. Értékesebb ajándékokat szoktam neki venni. Ti mit tennétek?
22L
Szakítanék. Nagyon kiábrándítana egy ilyen megmozdulással :(
24/L
Tavaly a születésnapom előtt elmentünk egy parfümériába és együtt kiválasztottunk nekem egy parfümöt.
Aztán karácsony előtt ugyanezt fordítva.
Mi a gond ezzel...? 40 évesek vagyunk, nem 13...
Ettől még az is "romantikusabb", ha vásárlási utalványt venne!
Balek...
Csalódnék benne, hogy ennyire nem ismer és ilyen fantáziátlan nonkreatív balekkal voltam eddig.
32/N
Jesszus -.-"
Férfiként most elnézést kérek a "barátod" nevében is. Az ilyenek miatt veszik egy kalap alá a valamirevaló férfiakat az ilyen gyökerekkel.
28 F
Az összes közül tényleg ez a pasi volt a legjobb???
Tiszta szégyen....
Mekkora nyomorultság már ez!? .....
Én ilyennek örülök a legjobban!!
18 éves koromban (15 éve) kaptam utoljára olyan meglepetést, aminek örültem...
A Müllerben kapható édesség jön fel mindig névnapomra, hogy na azt szeretném, de mikor oda jutunk sajnálom rá a pénzét :/
UTÁLOM A MEGLEPETÉSEKET!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!