Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok hogy működik, ha a párotok azt mondja, hogy választhattok valamit egy boltból születésnapotokra?
Például, ha mondja hogy a Douglasban vagy Müllerben választhattok valamit születésnapotokra, névnapotokra, mit választanátok? Van egy parfüm, amit régóta szeretnék, csak kellemetlennek érzem így a boltban ‘megvetetni’. Értékesebb ajándékokat szoktam neki venni. Ti mit tennétek?
22L
Férfiként, szerintem, ez bolt és érték függő dolog.
Én is mondtam már ilyet 2 barátnőmnek is, igaz ott az egyik bolt egy régiségüzlet volt, a másik meg egy luxus táskabolt.
Hát nekem ez pl jó lenne, mert
1. szeretem a parfümöket
2. soha nem találják el az ízlésemet
Még a saját szüleim sem. Lehet lepontozni.
De komolyan, ez bunkóság?
Érdekes én is ezt szerettem a legjobban. Szépen menjek és válasszak, vegyek magamnak a kapott pénzből. :D mások meg itt elnézést kérnek, nem is értem.
Hát sokkal jobb, ha vehetek egy számomra tényleg szükséges dolgot ami örömet is okoz.
Szomorú lennék. Pénzem nekem is van, nem azért szeretném, ha megajándékozna, mert hogy akkor majd pénzt költ rám, ennek a fajta "ajándékozásnak" a szememben semmi értelme. Megmondanám, hogy hagyjuk a fenébe, vacsorázzunk valami finomat, aztán masszírozzon meg, vagy valami.
26n
Tusfürdőt...? ne már...
Akkor az abc-be vinne gondolom. Nyilván parfümre gondol. De akár beszélgethettek is, az se tilos: jó akkor menjünk és segíts válogatni a parfümök közt, melyik illat tetszik mindkettőnknek! Kb ennyi.
"1. szeretem a parfümöket
2. soha nem találják el az ízlésemet"
Megnézi, mi van a polcodon. Vagy mindig új kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!