Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek, ha a párotok a születésnapotokra befizetne titeket egy Bungee-ugrásra? Be mernétek vállalni?
Mivel en nem vagyok egy bator ember,igy nekem ez nem lenne a legjobb.
a kalandpark nekem eleg volt.:D
Mivel a párom ismer engem, mindig olyan ajándékot vesz nekem, aminek örülnék, ezért tuti, hogy én ilyet nem kapnék, mert tudja, hogy nem ugranék.
Ezért érdemes csak olyan ajándékot adni a másiknak, aminek biztos, hogy a másik örülne! Ja, csak ehhez ismerni kell a szeretett személyt.
Amúgy szerintem ilyet kérni tapintatlanság, mert kész tények elé van állítva a lány. Ugrik vagy sem?
Mindenki ismeri már a nőjét annyira, hogy eldöntse, hogy a lánynak bejönnek ezek az akciók vagy e vagy sem. Egy félénk lánynál ilyen alapon a kedves ajándék felér egy ki*aszással.
Én örülnék neki. Egyszer szeretném kipróbálni. De úgy hogy a párom is velem ugrik.
29N
Imádnám őt érte. Mindig ki akartam próbálni.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!