Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit tennétek, ha a párotok a születésnapotokra befizetne titeket egy Bungee-ugrásra? Be mernétek vállalni?

Figyelt kérdés
Vagy dühösek volnátok miatta, hogyan is volt képes ilyen extrém "ajándékot" szánni nektek, aztán akár még pofon is csapnátok?
2016. szept. 10. 21:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
örülnék neki. most hol lehet ilyet?
2016. szept. 10. 21:22
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Mivel en nem vagyok egy bator ember,igy nekem ez nem lenne a legjobb.

a kalandpark nekem eleg volt.:D

2016. szept. 10. 21:26
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen megnézem és felveszem neki videóra ahogy ugrik. Egy Big Mac-nek jobban örülnék vagy egy kiló méznek. :)
2016. szept. 10. 21:27
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Ő ugrana helyettem az tuti.
2016. szept. 10. 21:30
 5/16 anonim ***** válasza:
96%

Mivel a párom ismer engem, mindig olyan ajándékot vesz nekem, aminek örülnék, ezért tuti, hogy én ilyet nem kapnék, mert tudja, hogy nem ugranék.

Ezért érdemes csak olyan ajándékot adni a másiknak, aminek biztos, hogy a másik örülne! Ja, csak ehhez ismerni kell a szeretett személyt.

2016. szept. 10. 21:35
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
Én csalódott volnék, mert ez azt mutatná mennyire nem ismer. Nem zárkózom el új dolgoktól, de ez nálam tuti felejtős lenne. Ha mondjuk neki minden vágya az lenne, hogy kipróbálja lehet befizetném a szülinapjára még az is lehet, hogy abban az esetben kipróbálnám vele, de a szülinapom az rólam szól és nagyon nem találna be egy ilyen ajándékkal. Dühös nem hiszem, hogy lennék pofon meg biztos nem vágnám érte.
2016. szept. 10. 21:35
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy szerintem ilyet kérni tapintatlanság, mert kész tények elé van állítva a lány. Ugrik vagy sem?

Mindenki ismeri már a nőjét annyira, hogy eldöntse, hogy a lánynak bejönnek ezek az akciók vagy e vagy sem. Egy félénk lánynál ilyen alapon a kedves ajándék felér egy ki*aszással.

2016. szept. 10. 21:37
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Én örülnék neki. Egyszer szeretném kipróbálni. De úgy hogy a párom is velem ugrik.

29N

2016. szept. 10. 21:48
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Tandemugrásnak jobban örülnék, ha már extrém ajándékot szánnának nekem. :-)
2016. szept. 10. 21:53
 10/16 anonim ***** válasza:

Imádnám őt érte. Mindig ki akartam próbálni.

27N

2016. szept. 10. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!