Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit tennétek, ha a párotok a születésnapotokra befizetne titeket egy Bungee-ugrásra? Be mernétek vállalni?

Figyelt kérdés
Vagy dühösek volnátok miatta, hogyan is volt képes ilyen extrém "ajándékot" szánni nektek, aztán akár még pofon is csapnátok?
2016. szept. 10. 21:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem örülnék neki is ismer is annyira, hogy tudja, hogy nem vennék részt ilyesmiben, úgyhogy nem fizetne be ilyenre.
2016. szept. 10. 22:38
 12/16 anonim ***** válasza:

Dühös mert extrém ajándékkal készült? Pofon csapni emiatt (vagy bármi más miatt)??

Neked milyen fogalmad, elképzeléseid vannak egy párkapcsolatról?

Nyilván ha a párom ilyennel állna elő, akkor azért tenné, mert tudja, hogy szeretem az ilyen dolgokat és ez még nem volt meg.. Tehát minden bizonnyal örülnék neki.

Szóval az, hogy dühös vagy verekedős legyek emiatt. Vicc. Ez meg a felnőtt korosztály, nem az 5 éveseké..mert ez az egész elképzelés ovis szinten áll.

2016. szept. 10. 23:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Szép kis baleset lenne, ha engem bárki is befizetne egy ilyenre. Olyan szinten van tériszonyom, hogy a másodikon alig merek kimenni az erkélyre, és a már itt is emlegetett kalandpark kipróbálása sem ment nekem anno, rettegtem. A párom végképp nem játszaná el ezt, mert nem lennék együtt olyan emberrel, aki nem ismer.:D
2016. szept. 10. 23:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Kiakadnék, mivel tériszonyom van. Annyira, hogy bizonyos lépcsők is problémát okoznak.

Más extrém sportoknak örülnék pl. vadvizi evezés, barlangtúra, stb.

2016. szept. 11. 13:14
 15/16 anonim ***** válasza:

8-as vagyok 9

9-es a tandemugräst is kipróbálnám. Klassz lehet.

2016. szept. 11. 15:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Pofon csapni? Miféle konfliktuskezelés ez? Komolyan ennyire elfogadott dolog egy ilyenért pofozkodni? :O Ez maximum az amcsi filmekben menő..

Furcsállnám, hogy ilyesmit ajándékoz, mert tériszonyom van erősen, és ezt általában tudják is rólam az emberek..

2016. szept. 11. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!