Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos hogy meleg?

Figyelt kérdés

Ha egy elvileg meleg férfi megjegyzi, hogy csinos vagyok, mint mindig, akkor tényleg meleg?

Egyszer megjegyezte másnak,hogy gyönyörű vagyok.

2020. ápr. 23. 16:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, ha annyira érdekel. De ez a “gyönyörű partnerem” szöveg nem olyasmi, amit a hetero férfiak nagyon mondogatnának
2020. ápr. 23. 19:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne beszélj be magadnak ilyeneket, nem jelent semmit.

Én is meg szoktam jegyezni egy csinos nőtársamról, hogy csinos, de ettől nem leszek leszbikus. Úgy vagy számára gyönyörű, mint neked mondjuk egy szép virág, vagy egy festmény. Gyönyörű, igen, de ennyi. A szépség megítélése nem a szexuális beállítottságon múlik.

2020. ápr. 23. 21:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem meleg, hanem bűvész. Nekik szokott gyönyörű partnerük/segítőjük lenni.
2020. ápr. 24. 04:27
 14/14 anonim válasza:
100%
Attól még hogy meleg, még megdicsérhet mert nem egy vasorrú bába vagy. :D
2020. szept. 5. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!