Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos hogy meleg?
Ha egy elvileg meleg férfi megjegyzi, hogy csinos vagyok, mint mindig, akkor tényleg meleg?
Egyszer megjegyezte másnak,hogy gyönyörű vagyok.
Ha azt mondja, hogy meleg, akkor biztos az. Miért találna ki bárki ilyet?
Én is elismerem, ha egy nő nagyon szép, de ettől még nem vagyok leszbikus.
33N
Mi férfiak nem szoktunk azzal viccelődni, hogy melegek vagyunk.
Azzal már inkább, hogy csinos a csaj.
Egyébként teljesen 100%-ra heteró férfiként meg tudom állapítani egy férfiről, hogy jóképű, vagy jól van öltözve, jól áll az öltönye. Volt haver, akinek meg is jegyeztem, hogy mennyire ki van pattintva, és jól áll neki az új stílus.
Nincs ebben még semmi hátsó gondolat, vélhetően ő is kb ennyit lát, kedvesen dícsér.
attól hogy meleg, még meg tudja állapítani, hogy egy nő szép, de attól még nem lesz vonzó számára
ez két teljesen más dolog
neked nincs olyan barátnőd, ismerősöd vagy akár csak egy híresség, aki szerinted nagyon jól néz ki? mégsem leszel ettől biszex
Oké kérdező! Te már eldöntöted!
Szóval a pasi nem meleg, hanem fülig beléd van esve. Sőt, lehet, hogy meleg volt, de te annyira sugárzó vagy, hogy megváltozott
(btw, hány heteró férfit hallottál már így beszélni, hogy "gyönyörű partneremmel"?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!