Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos hogy meleg?

Figyelt kérdés

Ha egy elvileg meleg férfi megjegyzi, hogy csinos vagyok, mint mindig, akkor tényleg meleg?

Egyszer megjegyezte másnak,hogy gyönyörű vagyok.

2020. ápr. 23. 16:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Pont ezért meleg.
2020. ápr. 23. 16:46
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

Ha azt mondja, hogy meleg, akkor biztos az. Miért találna ki bárki ilyet?

Én is elismerem, ha egy nő nagyon szép, de ettől még nem vagyok leszbikus.

33N

2020. ápr. 23. 16:49
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Mi férfiak nem szoktunk azzal viccelődni, hogy melegek vagyunk.

Azzal már inkább, hogy csinos a csaj.

Egyébként teljesen 100%-ra heteró férfiként meg tudom állapítani egy férfiről, hogy jóképű, vagy jól van öltözve, jól áll az öltönye. Volt haver, akinek meg is jegyeztem, hogy mennyire ki van pattintva, és jól áll neki az új stílus.

Nincs ebben még semmi hátsó gondolat, vélhetően ő is kb ennyit lát, kedvesen dícsér.

2020. ápr. 23. 16:55
 4/14 anonim ***** válasza:
93%

attól hogy meleg, még meg tudja állapítani, hogy egy nő szép, de attól még nem lesz vonzó számára

ez két teljesen más dolog

neked nincs olyan barátnőd, ismerősöd vagy akár csak egy híresség, aki szerinted nagyon jól néz ki? mégsem leszel ettől biszex

2020. ápr. 23. 16:57
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem ő mondta,hanem beszélik róla,mert vannak olyan vonásai. Szóval nem biztos.
2020. ápr. 23. 17:06
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Sok élettelen, frusztrált nyomorék bárkiről képes elterjeszteni, hogy meleg. Majd ha ő mondja, akkor vedd komolyan. Nyugodtan ismerkedhetsz vele, ha már másnak is beszél rólad, akkor komoly esélyeid lehetnek.
2020. ápr. 23. 17:09
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem beszélt rólam, egy nyilvános előadáson amit ő tartott, azon mondta a tobbieknek, hogy a projektet velem vezeti le,mint gyönyörű partnerével.
2020. ápr. 23. 17:16
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

Oké kérdező! Te már eldöntöted!

Szóval a pasi nem meleg, hanem fülig beléd van esve. Sőt, lehet, hogy meleg volt, de te annyira sugárzó vagy, hogy megváltozott

(btw, hány heteró férfit hallottál már így beszélni, hogy "gyönyörű partneremmel"?)

2020. ápr. 23. 17:20
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert mondta volna, hogy tudjátok azzal a csámpás tramplival?
2020. ápr. 23. 17:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez semmit se jelent hogy ezt mondta. Csak udvarias. Ha akarna tőled valamit, lépne. Ha hiszed, hogy érdekled akkor mutasd ki hogy esélye van nálad.
2020. ápr. 23. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!