Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyire sok 30 sőt 35 feletti egyedülálló?
Én nagyjából 16 ossal értek egyet.
A helyzet nincs adva. Kevés a hol,
Kevesebb, vagy ugyanoda járnak
#11 Majdnem 😃
Ez is sokat számít egyébként. Van, ahol nem túl bőséges és változatos a felhozatal. Bp-n ezzel szemben sokszínű, változatos és mennyiségre is nagyobb. Szerintem ott könnyebben talál az ember magához valót. Teljesen más, mint amikor csak pár ember van, aki egyedülálló, szeretne ezen változtatni, és korban is hozzád illő. Annak a kevés kicsit is "minőségibbnek" nem jössz be vagy igen, de nem illetek össze, aztán marad a... hagyjuk... meg a semmi. Költözni, felforgatni az egész életét a bizonytalanért (vagy bejön, vagy nem) nem fogja az ember, és nem is mindenki "tud" Bp-n élni.
(#10 voltam)
@19: "Annyit tennék még hozzá, hogy szerintem paradox módon az internetes társkeresés jelenlegi lehetősége is sokak esetében a szingliséget erősíti."
Abszolút egyetértek!
Ugyanaz lett a társkeresésből is, mint minden más megvásárlásából, amit a fogyasztói társadalom hozott.
Biztos ismeritek azt a típsut, aki hónapok óta szeretné lecserélni mondjuk a telefonját (vagy bármit), de egyszerűen nem tud dönteni, mert havonta bejelentenek egy új készüléket, és azt még biztos megvárja, mert hátha jobb lesz mint a jelenlegi kínálat, és mire megjelenik, addigra megint bejelentenek valamit, amire lehet várni. Az eredmény nem az, hogy vesz egy új telefont, hanem stresszeli magát, és vár, mert a jövő héten is érkezik egy új típus, és persze az azt követőn is.
Ugyanezt látom. Készül az ember a társkeresőn megismert szimpatikus egyénnel a randira, de már azon jár a feje, hogy reggel ráírt egy másik férfi, hogy látott egy frissen regisztrált csajt, akire érdemes lenne írni...
Az egész randi is úgy telik, hogy nyilván kedves, aranyos, szimpatikus az, aki veled szemben ül, de ott az az ismeretlen pasi, ő mintha még egy fokkal jobb lenne, ott az a másik csaj, az mintha kicsit kedvesebb lenne.
Olyan emberrel hasonlítják össze az aktuális randi partnert, akiről még semmit nem tudnak, és nyilván a lehetőségek sokkal többel kecsegtetnek, mint bármilyen válóság.
Szerintem ebbe a hibába a nők gyakrabban esnek, mert rájuk írnak sokan, de én férfiként is vettem már észre magamon, hogy bizony ott a randi partner, de pont előtte végre visszaírt az a nő, aki annyra szimpatikus volt a képe alapján, és már óhatatlanul azt mérlegelem, hogy kellene vele is találkozni, pedig gyűlölök több vasat tartani a tűzben
anicka drága.
Ahogy látom te is egy finom úri hölgyet képviselsz. Egyébként ha ezt a szemembe mondanád élőben, akármilyen mihaszna jószág vagy, de garantálom h az aranyos kis koponyacsontod ketté töröm, ha fiú vagy ha lány, ha fiatal, ha öreg.
Tökéletes bizonyíték, hogy válásnál ugyanilyenek ezek sajnos :/
Szerencsére nem azt a világot éljük már ahol a kapcsolat meg a gyerek az élet rendje. Annyi de annyi mindent tudsz magaddal kezdeni ezen kívül a mai világban. Nem vagy már rászorulva, hogy anyagi indok miatt kapcsolatban legyél, nem kötelező gyereket vállalni, ha nincs olyan aki elvarázsol nem kell kapcsolatban lenni. Szerintem ez a legpozitívabb változás jelenleg. Mindenki tudja szépen építgetni a saját életét, nem kell mástól függni, nem kell megalkudni csak mert "kötelező" a gyerek stb.
Mi ezzel a baj? Pontosan erre lenne a világnak szüksége. Olyan emberekre akik szeretnének el is érni valamit, akiknek nem elég az, hogy van egy párom aki annyira nem fogott meg de el tudom viselni meg egy gyerekem akivel tudom bizonygatni, hogy elértem valamit.
Ez tényleg jó lenne, az is, ha ezt ki lehetne mondani, anélkül, hogy furán néznének arra aki nem házasságot vagy gyereket akar, de a helyzet az, hogy legtöbben kudarcként élik meg az egyedüllétet társadalmi nyomás nélkül is.
És ebben tényleg nagy szerepe van szerintem is annak, hogy azt hisszük mindig van jobb és nem kell kompromisszumot kötni.
Akkor mi nem lennénk. Az az ember, aki meg sem fogant, nem fájlalhatja a saját létezésének hiányát.
Egyébként ha én most dönthetnék a szüleim helyett visszamenőlegesen, nem vállalnék a helyükben gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!