Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyire sok 30 sőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyire sok 30 sőt 35 feletti egyedülálló?

Figyelt kérdés
Jó pár ilyen ismerősöm, van.

2020. ápr. 23. 06:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
10# Ti valami bányában éltek, hogy csak ennyire végletekkel találkoztok?
2020. ápr. 23. 07:57
 12/33 A kérdező kommentje:
Nem rég volt az osztálytalálkozónk és a csapat fele ide tartozik...
2020. ápr. 23. 08:06
 13/33 anonim ***** válasza:
Mert mindenki kergeti a kék madarat.
2020. ápr. 23. 08:06
 14/33 anonim ***** válasza:
Sokfélék vagyunk, nem tudom ezt miért nem lehet elfogadni. Van akinek nem az a jó amiről a másik álmodik. Állítom, hogy van aki egyedül boldogabb, mint más egy langyos vizű házasságban!
2020. ápr. 23. 08:10
 15/33 anonim ***** válasza:

Egyetertek utolsoval, amikor szingli voltam es sokat hienaztam az egyetemi evfolyamtarsaimat a fb-on, mindig arra juttottam hogy nem kellene az eletuk, a ferjuk, nem cserelnek veluk, akkor az en idom meg nem jott el es ezt a helyen tudtam kezelni, plusz tudok olyan hazassagokrol ahol kifele minden klappol, belul meg rohad az egesz, de velejeig.

Vegul olyan parom lett akire vagytam, megerte nem beleugrani az elso karjaiba akinek megtetszettem, helyette rendberaktam az eletemet, feldolgoztam a multbeli dolgaimat, tervezgettem.

2020. ápr. 23. 08:17
 16/33 anonim ***** válasza:
80%

35-45 közötti a baráti társasáom jó része. Akik egyedül vannak, azoknál mindkét oldalról ugyanazt látom oknak:

Nem talál össze a keresleg, és a kínálat. Mindenki ül otthon, esetleg elmegy ügyanazokkal a haverokkal ugyanazt csinálni, bemegy munkába, sportol egyedül...

A másik oka mindkét oldalról a teljesen elszállt, és kompromisszumképtelen elvárások. Legyen ilyen, ne legyen olyan, a lista az évek előrehaladtával egyre bővül, és néha tényleg röhejes tételek szerepelnek rajta.

2020. ápr. 23. 08:19
 17/33 anonim ***** válasza:
6%

Nők:

- könnyűvérűek

- önzők

- nincs nyomás rajt

- kizárólag saját érdekeit nézi

- irigy

- túl magasra lövi a lécet

Férfiak:

- hirtelen akarnak mindent

- túl alacsonyra lövik a lécet

- túl "nőiesek", érzelmesek

Nézd meg a hozzászólókat:

"Volt barárom, most nincs. Olyan "barátom" is volt, amit az első válaszoló említett, és senki nem tudott róla."

Könnyűvérű, nem érdekli a norma, nincs bőr a képén (inkább hazudozik, beleszik a világba), nem számít neki józan ész, erkölcs, és kizárólag önmagára gondol.

Egy épeszű, jövőképes férfi mit kezdjen egy "ilyen" emberrel? Semmit, max beleürít, mert többre nem jó.

Ezért egyedülállóak sokan.

[link]

A kép önmagáért beszél, ez pedig ide vezet.

2020. ápr. 23. 08:27
 18/33 anonim ***** válasza:

"Nem rég volt az osztálytalálkozónk és a csapat fele ide tartozik..."

Én is az érettségi osztályomból indulok ki a baráti társaság mellett, és megdöbbentő. Itt állunk majdnem 40 évesen, és a nők kevesebb, mint felének van gyereke, a többieknek vagy csak kapcsolat, vagy az sem.

A gyerekesek között is több olyan van, aki 35+ szülte az elsőt, és egy kicsit azt érzed, hogy már ilyen minden mindegy alapon belvágott, mert nem akart lemaradni róla.

A baráti társaság amúgy nagyon hasonló, bár ott nagyobb az életkori szórás.

Nyilván a statisztikát befolyásolja az is, hogy ki, milyen társadalmi közegből jön. Én fővárosi, az átlagnál messze jobban kvalifikált, a karrierben is sikeres embereket látok, bizonyára egy konzervatívabb közegben (vidék, kisváros), vagy más anyagi, társadalmi pozícióban mások a számok.

Korábban olvastam olyan statisztikát, hogy az amúgy sem rózsás 1.2 körüli termékenységi mutató még rosszabb képet fest, ha anyagi helyzet szernit is nézzük, mert a legalsó rétegekben még mindig 2 felett van (de ott sem 5-6 gyerek, amit a pletyka szokott vizionálni), míg az egyetemet végzet, nagyvárosi nőknél az nem túl fényes 1.2-nél is sokkal cudarabb a helyzet. Én ezt magam körül igazolni látom.

2020. ápr. 23. 08:32
 19/33 anonim ***** válasza:
90%
Annyit tennék még hozzá, hogy szerintem paradox módon az internetes társkeresés jelenlegi lehetősége is sokak esetében a szingliséget erősíti. Méghozzá úgy, hogy hamis látszatot kelt a társválasztékról. Ha valaki akárcsak kíváncsiságból is felmegy egy társkeresőbe és megnézi, hogy milyen nők/férfiak keresnek társat, azt tapasztalhatja, hogy rengeteg a szimpatikusnak tűnő, csinos ill. jóképű társkereső. Az biztos, hogy kapásból több tucat olyat talál, aki vonzóbb számára, mint a környezetében élő, ismeretségi körében levő potenciális társjelöltek bármelyike. Ennek tudatában könnyen úgy érezheti, hogy nem muszáj kompromisszumot kötnie, bejöhet neki sokkal jobb is. (Azt persze nagyon sokáig nem veszi észre, hogy ezek a kívánatos nők/férfiak minden ujjukra találnak társat, illetve csak kalandot keresnek, s igazából esélye sincs.) Régebben egy középkorú nőnek az ismeretségi köréből, munkahelyéről legfeljebb néhány potenciális udvarlója lehetett, közülük kellett választani, nem volt mese, különben szinte biztos magány várt rá 35 fölött. Mostanában viszont az Internet révén az az illúzió van fenntartva, hogy egyáltalán nem kell sietni, nem kell kompromisszumot kötni, hiszen állandóan karnyújtásnyira van a csodás partnerek tömkelege. Sokáig, nagyon sokáig tarthat, míg valaki rájön, mennyire illúziókat kergetett, s közben hosszú évek telnek el. Én az internetes társkeresőkön számos olyan aktívan társkeresőző nőbe botlok, aki 5-10 éve regisztrált, és még mindig a herceget keresi a fehér lovon, azaz nem ébredt fel az illúzióból. Ez elég szomorú.
2020. ápr. 23. 09:15
 20/33 anonim ***** válasza:
90%

Én azért vagyok jelenleg egyedülálló 33 évesen, mert tavaly váltam el a férjemtől, miután kiderült, hogy átvert, megcsalt.

Szóval nem divat-szingliségből, nem így terveztem, de így alakult.

Én optimista vagyok, bízom benne, hogy találok megfelelő társat.

33N

2020. ápr. 23. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!