Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló vagyok, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló vagyok, egy kapcsolatban lévő nővel folytatok immáron fél éve szeretői viszonyt és féltékenykedik, ha más nőket szóba hozok. Azt mondja nem szerelmes belém, akkor miért féltékeny?

Figyelt kérdés

Emiatt már egy hónapja nem beszélünk, mert haragszik rám amiért állitása szerint más nők fontosabbak nekem mint ő. Régen kapcsolatot akartam tőle de nem úgy alakult az életünk hogy összejöhessünk, igy talált magának mást akivel nem működik semmi de mégis vele van együtt. Köztünk csak szex van de ami volt az régen volt, ma már nem akarok tőle a szexen kivül semmit.

Rákérdeztem ő se akar többet tőlem.

De akkor miért féltékeny, ha másokról mesélek??

2020. márc. 27. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Te is abba a buta táborba tartozol, aki szerint a féltékenység a szeretet vagy szerelem jele? Ki kell, hogy ábrándítsalak, nem az. Itt csak arról van szó, hogy az egója nem tudja elviselni, hogy nem ő az egyetlen. A birtoklási vágy még mindig nem szerelem.
2020. márc. 27. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Érdekes, hogy azt nem viseli el, hogy neki ő nem az egyetlen, de fordítva neki 2 partnere is van. Hmmmm...

2020. márc. 27. 14:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A kicsinyes egó sokszor párosul kettős mércével. Engem zsigerből taszítanak az ilyen emberek, de a kérdezőnek úgy fest, megfelel..

Első voltam.

2020. márc. 27. 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar elkapni tőled semmi leprát szexuális úton, gondolom ezért kényes arra, hogy kiket dugsz még potenciálisan
2020. márc. 27. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szexkapcsolatban vagytok, akkor sem ildomos a másiknak más nőkről beszélni, teszem hozzá neki sem kellene a párkapcsolatáról.
2020. márc. 27. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a nők nem csak akkor féltékenyek, ha szerelmesek. Akkor is azok ha nem éreznek semmit.
2020. márc. 27. 16:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Ebben a státuszban semmi köze a szeretődnek hogy neked ki jön be vagy kivel beszélsz egy megbeszélt sexkapcsolatba ahol mindkét fél letisztázta egymással. Egy kissé nárcisztikus és manipulatív a szeretőd.

Szerintem de ez csak jó tanács jobb lenne elengedned mielőbb, mielőtt párkapcsolatba kezdenél mert ha a szeretőd már most féltékeny amihez semmi köze akkor mi lesz mikor szerelmes leszel és párkapcsolatba kezdesz massal. Ugye tudod hogy vannak olyan típusú emberek akik mindent elkövetnek hogy elválasszanak a párodtól és ha ezt ugy csinálja hogy a párodról hiszed azt hogy ő a rossz, hogy fogsz elszámolni majd a lelkiismereteddel ha netalántán a kedves szeretőd tönkre teszi majd a párod? Ez csak fikció de szerintem ilyen viszonyból vagy iszonyból jobb mielőbb kilépni.

2020. márc. 27. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!