Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok vonzódni valakihez vagy szerelmes lenni? Kiégtem? Hogyan jöjjek ki ebből? Tudnátok ötletet adni?
32 éves nő vagyok. Sajnos még nem volt olyan igazi több éves kapcsolatom, sokat voltam egyedül. Az utóbbi 3 évben viszont 3 kapcsolatom volt, 1 ami inkább szexkapcsolat, 1 ahol az exem kb le se sz..rt, meg a mostani. A kapcsolatok között ismerkedtem, randizgattam.
Viszont most állandóan vacilálok a jelenlegi párom mellett, nem érzek vonzalmat vagy szerelmet, szeretem és ő mindent megtesz, tervezünk előre, de ennyire bizonytalan még sose voltam. Nagyon szemétnek érzem magam, mert ő is többet érdemelne, de még mindig reménykedek hogy ő lesz a nagy ő. Máshoz se vonzódok, mondjuk eddig inkább viszonzatlan vagy plátói szerelmeim voltak, szinte folyamatosan szerelmes voltam valakibe az elmúlt 15 évben de most az sincs.
Adnátok ötletet hogy mi lehet a baj velem, vagy mi a véleményetek a fent leírtakról? Tudom hogy ennyi alapján nehéz mit mondani, de ha volt valaki hasonló helyzetben, vagy egy ismerőse volt ilyen szituban, légyszi, segítsen. Hátha ugyanaz a gond velem is.
Csak egy tipp, lehet, hogy nagyon nagy butaság, de: mi a helyzet az egészségeddel, a hormonjaiddal? Ha nincs is (még) diagnosztizált problémád, szerinted van rá esély, hogy valami ilyesmi lappangjon a háttérben? Tehát pl. mozgásszegény életmód, egészségtelen táplálkozás mennyire jellemző?
Nálam szerintem ez is a gond. Amellett persze, hogy ugyanígy megvolt ez, hogy többnyire viszonzatlan/plátói szerelmek, sok egyedüllét - egy idő után ettől is ki lehet égni. De már a hormonjaim sem úgy működnek, hiába, hogy még a 30-at sem töltöttem be. Nálad is lehet ilyen probléma, a mai átlag életmód abszolút kedvez ennek.
"A szerelemhez a másik fél idealizálása kell, rajongás."
Ez szörnyű. És ha valaki minimálisan is racionálisan gondolkodik akkor máris nem lesz rá képes, mert ez a gyerekes rajongás csak kvázi csukott szemmel működik, úgy hogy "nem vesszük észre ami nem tetszik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!