Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek ilyen típusú nőt, esetleg te magad ilyen vagy?
Kíváncsi vagyok, hogy létezik e ilyen típus mert én egy ilyen nőt keresek.
Természetesen minden nem egyezhet, de ha valakinél egyezik a többség arról szeretnék tudni.
Kb 26-36 körüli nő akinek szép arca van, csinos , de nem szilikon cicababa , feszes a feneke, combjai mert gyerekkorában sportolt valamit(tánc, balett,kézilabda, röplabda,atlétika, torna stb..),tudja, hogy csinos, de nem él vissza vele.
Nyugodt a természete , nem pörög állandóan, nem kapkod , nem türelmetlen.Nem túl lassú sem, közepes tempóban beszél és csinálja a dolgait úgy általánosságban.
El tudja foglalni magát egyedül is.
Általában tudja, hogy mit akar.
Munkájára tevékenységeire igényes.
Jó humorérzéke van, megbízható, laza.
Általánosságban jobban érzi magát a fiúk társaságában pl mert volt fiú testvére.
Pozitívan látja többnyire a dolgokat.
A lazaság alatt nem azt értem, hogy egy link, hanem , hogy pl olyan esetben mikor más nő pánikot kapna, ő továbbra is észnél tud maradni és ura a helyzetnek többnyire , nem akad fent apróságokon.jó példa, hogyha esetleg van gyereke és elesett a gyerek akkor nem pánikolja össze magát és a gyereket.
Van önbizalma, hogy nincs szüksége állandó visszajelzésekre, elég ha érzi, hogy tetszik valakinek és ő sem mond ki mindent, hanem érezteti.
Pl ha ölelésre csókra vágyik akkor nem úgy akarja elérni, hogy el kezd panaszkodni a másiknak, hanem ügyesen eléri, kedvességgel, hogy a másik megölelje, pl a másik mellé ül.
Esetleg elvált és már belátott pár dolgot
Bocs telefonnal írtam, remélem érthető így is.
Én pont ilyen vagyok, két eltéréssel:
- hogy ha időre kell mennem, és késésben vagyok, akkor képes vagyok kapkodni, rohanni, illetve ha csinálok valamit és siettetnek, akkor leszek kapkodós.
- és nem vagyok elvált :D igaz férjnél sem vagyok... :D
Én hasonló vagyok (1-2 pontot leszámítva), DE
1. Nem jönnék össze olyan pasival, aki ilyen listát gyárt az elvárásaival, mint te. Voltam már hasonló párkapcsolatban, ott is mindig azt éreztem, hogy a férfi pipálgatja ki a fejbéli listáját, milyen szempontoknak felelek meg és miknek nem.
2. Te mit is tudsz cserébe ezekért nyújtani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!