Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért terjedt el az a német köztudatban, hogy a magyar nők ritka rossz feleségek?
A magyar férfiakról viszont egész jó dolgok terjedtek el. Nagy a farkuk, jók és szenvedélyesek az ágyban, általában jóképűek, mély érzésűek, bár néha negatív gondolkodásúak és bizalmatlanok. Ilyeneket hallottam németektől. A magyar nőkről meg csak az terjedt el, hogy könnyűvérűek de nagyon rosszak feleségnek. Így hát nem szabad abba a "csapdába" esni, hogy magyar nőt vegyen el az ember.
Ez mind kő kemény német közhiedelem. Van igazságalapja ennek?
"Állítólag a magyar nők mellett hosszú távon boldogtalan lesz egy férfi, mert egyrészt sárkányok, passzív-agresszívek és anyagiasak. Sokszor nem érzelemből, hanem érdekből házasodnak és azt nézik milyen életszínvonalat tud nekik nyújtani egy férfi."
Csak egyetlen országot mondj a világon, ahol jellemző a nőkre (a csinos, tanult, fiatal nőkre, akiket ti gondoltok magatokhoz illő párnak), hogy puszta jótékonyságból házasodnának csóró, munkanélküli anyukicsifiaival, mert emberileg szimpatikus nekik az illető. Ha az anyagiasság, hogy szeretném, hogy a leendő férjem dolgozzon és ne nekem kelljen a szülőszobáról is rohanni a munkába, hogy eltartsam őt és az egész családom egyedül, akkor vállalom, hogy anyagias vagyok.
"Amelyik nőnek az a kis házimunka nem fekszik, az keressen egy papucsot magának"
Nyuszika, nem ettől lesz valaki papucs.
Aki elvárja a kiszolgálást, az alkalmazzon bejárónőt. Értelmes nő nem fog más után ganézni.
Ok, mindenki mindent felesbe:) pénzt, kocsit, házat, státuszt, mindent felesbe:) így is ok?
persze biztos vannak nők, akik ezt ki tudnák így rittyenteni, de nem ez a jellemző. A legtöbb magyar nő meg van róla győződve, hogy bőven elég ha sunáját teszi hozzá a kapcsihoz. Aztán még főzést meg a takarítást is elosztaná:)
ne mááá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!