Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért terjedt el az a német...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért terjedt el az a német köztudatban, hogy a magyar nők ritka rossz feleségek?

Figyelt kérdés

A magyar férfiakról viszont egész jó dolgok terjedtek el. Nagy a farkuk, jók és szenvedélyesek az ágyban, általában jóképűek, mély érzésűek, bár néha negatív gondolkodásúak és bizalmatlanok. Ilyeneket hallottam németektől. A magyar nőkről meg csak az terjedt el, hogy könnyűvérűek de nagyon rosszak feleségnek. Így hát nem szabad abba a "csapdába" esni, hogy magyar nőt vegyen el az ember.

Ez mind kő kemény német közhiedelem. Van igazságalapja ennek?

2020. ápr. 20. 22:11
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
30%
Igazuk van. Elég elolvasni gyakorin a kommentjeiket. Milyen nők ezek, jézusom... Feleségnek? Ne viccelj. Tisztelet a kivételnek.
2020. ápr. 20. 23:18
 12/31 anonim ***** válasza:
66%

"A nőkről pedig annyit, hogy ahogy a mondás is tartja; “kvából lesz a legjobb feleség”. 😉"

Na igen, akkor te a "25+" férfival a hátad mögött tuti nyeregben érzed magad... Ugyanolyan általánosító idióta vagy, mint a kérdező.

2020. ápr. 20. 23:19
 13/31 anonim ***** válasza:
11%
Az itteni nők, gondolom magyarok, vagy mik, már azon is felháborodnak, ha főzni kéne. Nehogy máá én főzzek rá, főzzön magának, ki vágnám mint a macskát és hasonlók. Lehet azért ennek alapja szerintem, amit a németek gondolnak. Szeretnek parancsolgatni, szeretnék ők hordani a nadrágot valós teljesítmény nélkül. A csaladban a legtöbbször a nők miatt van a feszkó, sok férj az italba menekül előlük, aztán az asszony adja be válópert, mert ő nem él egy alkoholistával. Persze a volt férjet kiforgatják mindenéből és az új kani már költözik is be a helyére.
2020. ápr. 20. 23:32
 14/31 anonim ***** válasza:
77%
Ha ennyire tapasztalt vagy, akkor valószínűleg Németországban élsz, jól beszéled a nyelvet, tehát abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy német nőt vehetsz feleségül, akik odavannak a magyar pasikért. Miért foglalkozol akkor a magyar nőkkel?
2020. ápr. 20. 23:44
 15/31 anonim ***** válasza:
63%

" már azon is felháborodnak, ha főzni kéne"

És mégis miért a nőnek kéne főzni?

Amúgy a magyar férfiak jóval inkább ki vannak szolgálva, mint nyugatabbra tőlünk. Egy német páros lábbal rúgna ki, ha házicselédnek néznéd, mókuska.

Amúgy kérdező, hány magyar nőt ismertek személyesen a németeid? Ez alatt nem a pasik sirámaiból való tájékozódásra gondolok :D

Én jártam német pasival. Nos, lehetne tőlük tanulni. Minden szempontból.

A magyar pasik mélyérzésűek, jóképűek? Muhaha.

2020. ápr. 21. 00:19
 16/31 anonim ***** válasza:
72%
Ez gyenge troll kérdés, ne dőljetek be neki. Ilyet BIZTOS nem gondolnak, főleg nem terjedt el a "köztudatban". Nyilván minden német nő oda van a kérdezőért, azért jön ide este random szapulni a nőket. Lehet, savanyú a szőlő, mert a kiszemelted lelépett egy kevésbé bunkó német férfival?
2020. ápr. 21. 01:10
 17/31 anonim ***** válasza:
43%
12: irigy vagy?
2020. ápr. 21. 01:43
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
17: Miért lenne bárki irigy a lucskos franciasalátádra?
2020. ápr. 21. 01:52
 19/31 anonim ***** válasza:
13%
Mert jó emberismerők.
2020. ápr. 21. 04:22
 20/31 anonim ***** válasza:
24%
#15-ös válaszoló adta meg a legjobb választ az eredeti kérdésre:) hát ezért, az ilyen hozzá állásért gyenguszok feleségnek. Nermális férfi szerintem ezt nehezen viseli. Kivétel ha papucs:)
2020. ápr. 21. 07:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!