Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért terjedt el az a német...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért terjedt el az a német köztudatban, hogy a magyar nők ritka rossz feleségek?

Figyelt kérdés

A magyar férfiakról viszont egész jó dolgok terjedtek el. Nagy a farkuk, jók és szenvedélyesek az ágyban, általában jóképűek, mély érzésűek, bár néha negatív gondolkodásúak és bizalmatlanok. Ilyeneket hallottam németektől. A magyar nőkről meg csak az terjedt el, hogy könnyűvérűek de nagyon rosszak feleségnek. Így hát nem szabad abba a "csapdába" esni, hogy magyar nőt vegyen el az ember.

Ez mind kő kemény német közhiedelem. Van igazságalapja ennek?

2020. ápr. 20. 22:11
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
86%
Miért a többinek van? Minden szőke buta? Minden néger nagyfarkú? Minden kínai tud karatézni? Hagyjuk már.
2020. ápr. 20. 22:16
 2/31 anonim ***** válasza:
46%

Hahahaha ennyi tévhitet a magyar férfiakról egy rakáson még sosem hallottam. 😂 Én pont azt tapasztalom, hogy sótlanok, kishitűek, rigolyásak, az ágyban a legtöbbjük piszkosul unalmas, amelyiknek meg “nagy” a farka annak meg kb az az egyetlen előnye, már ha lehet ezt annak nevezni. 25+ magyar férfivel való tapasztalattal a hátam mögött határoztam el, hogy soha többé még egy ilyen marhával nem állok szóba. Nem is magyar lett a férjem.

A nőkről pedig annyit, hogy ahogy a mondás is tartja; “kvából lesz a legjobb feleség”. 😉

2020. ápr. 20. 22:30
 3/31 anonim ***** válasza:
75%
Mivel a magyar nők odajárnak kurvulni, persze hogy van alapja.
2020. ápr. 20. 22:41
 4/31 anonim ***** válasza:
79%
Erről miért nem a németeket kérdezed?
2020. ápr. 20. 22:46
 5/31 A kérdező kommentje:

"Erről miért nem a németeket kérdezed?"

Kérdezem én őket ne félj rengeteget, nekik ez a véleményük. Állítólag a magyar nők mellett hosszú távon boldogtalan lesz egy férfi, mert egyrészt sárkányok, passzív-agresszívek és anyagiasak. Sokszor nem érzelemből, hanem érdekből házasodnak és azt nézik milyen életszínvonalat tud nekik nyújtani egy férfi. És ennek hosszútávon bizony meg lesznek a következményeik, tehát boldogtalan lesz a férfi egy ilyen nővel.

2020. ápr. 20. 22:49
 6/31 anonim ***** válasza:
41%

"Ez mind kő kemény német közhiedelem."

El vagy tajolodva, nyuszika 😅😅😅

Nem sok németet lathattal.

2020. ápr. 20. 22:54
 7/31 anonim ***** válasza:
75%
Nem, a németek nem tudnak ilyeneket a magyar nőkről. Max, hogy sok prosti jár oda. Nem olyan gyakori a vegyes házasság, hogy ebből egzakt információkat tudnának levonni. És tudod, hogy mi buktatja meg az elméletedet? Hogy még mindig több a német férffi-magyar nő páros mint fordítva. Az állítólagos jó hírnév ellenére is.
2020. ápr. 20. 23:02
 8/31 anonim ***** válasza:
78%

"Kérdezem én őket ne félj rengeteget, nekik ez a véleményük."

Oké. És TŐLÜNK végső soron mit akarsz megtudni?

2020. ápr. 20. 23:04
 9/31 anonim ***** válasza:
81%
Azért nem tud minden kínai karatézni, mert az ő asztaluk a Kung-fú, a karate japán. Szerintem már csak elvből sem karatéznának, biztos fújnak annyira a japókra. 😃
2020. ápr. 20. 23:08
 10/31 anonim ***** válasza:
71%

Bárcsak ritka rossz feleségek lennének... Sajnos még mindig ott tart a magyar női társadalom, hogy 24 órából 24-et dolgozik, nyalja a párja seggét, alárak mindent, főz-mos-takarít, gyereket nevel tök egyedül, hogy az embernek csak le kelljen dögleni a kanapéra.

Egyébként persze, hogy a németek sárkánynak tartják őket. Nagyobb százalékban a férfiak dolgoznak kint a magyarok közül. Kimegy dolgozni, szépen elmeséli, hogy az asszony megint cseszegeti, hogy nincsen pénzt meg hisztizik, hogy nem segít, pedig 2 hete is elmosogatott stb. Persze, hogy a házisárkány képe alakul ki a németben. Csak éppen nem látja a másik oldalt, hogy asszonyka 2-3 gyereket nevel segítség nélkül otthon, a drága ura elissza a pénzt meg elszórja ahelyett, hogy hazaadná a gyerekeknek, nem törődik vele mint nővel és hasonló szépségek. Egy nő sem ok nélkül lesz sárkány, ott leginkább a párjával vannak gondok. Ami a tradícionális magyar férfinál ugye nem ritka, kb mintha lenne még egy gyereked.

2020. ápr. 20. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!