Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első randira TE mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira TE mennyit költenél? Kort és nemet is létszi

Figyelt kérdés
2020. ápr. 18. 19:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
74%

Mondjuk többen írták az 1-2 ezret. Ez hogy jön ki?

Azért egy mezei limonádé 800 alatt nem szokott megállni, egy kávé is legalább 500. Nyilván lehet 1000-ből randizni, de Bp-en, egy átlagos helyen szerintem még 1 ember fogasztása (felezés esetén) is neccesen jön ki egy ezresből.

2020. ápr. 19. 06:42
 32/38 anonim ***** válasza:
60%

31.nek írom leginkább, de többieknek is:

Legutóbb kB 2 hónapja volt egy első randim. Kecskeméten ittunk egy kávét, utána sétálgattunk kicsit, később meg leültünk egy parkban beszélgetni. KB 4 óra hosszát voltunk együtt és láss csodát kB. 600 forintomba került a randi, mégis jól éreztük magunkat és lett is folytatás. És akinek ez így elsőre nem felel meg, az meg nekem nem való, én senkinek nem akarok lenni a pénztárcája.

2020. ápr. 19. 08:02
 33/38 anonim ***** válasza:
78%
Én is 1-2 ezret írtam, de most ha úgy adódik, lehet 2600 is nyilván. Azt próbáltam érzékeltetni, hogy valami "filléres" programra gondolnék. A legutóbbi első randimon 2-2 gombóc fagyit ettünk, aztán együtt vagyunk közel 5 éve.
2020. ápr. 19. 08:46
 34/38 anonim ***** válasza:
78%

A saját fogyasztásom fizetem, és első randin nem megyek olyan helyre, ahol 2000-3000 forintnál többet kellene költeni, tehát kb. annyit. Általában mondjuk elmegyünk egy moziba, ott 1500 a mozijegy, utána mondjuk beülünk egy pizzára, kb. 1500 a pizza is, szóval így 3000-ből simán megvan a randi. :) A mozi persze opcionális, inkább csak sétálunk, beülünk valahova megenni vagy meginni valamit közben, szóval akár párszáz forintból is megúszható a dolog, ha mondjuk csak egy sütit eszik az ember vagy ilyesmi. :)

Nem az a lényeg, hogy sok pénzt költsön az ember, hanem hogy megismerje a másikat, jól érezze magát. Márpedig ez a másik ember személyiségétől függ, nem pedig attól, hogy hova mentek vagy hogy mennyi pénzt költötök a programra. Attól még nem lesz senki sem szimpatikusabb, ha valami méregdrága programra megyek el vele.

33/N

2020. ápr. 19. 09:31
 35/38 A kérdező kommentje:

30000 Ft az első randira nagy felvagas szerintem rengeteg.

Normális nő meg is ijed :)

2020. ápr. 19. 13:27
 36/38 anonim ***** válasza:
0%

"A kérdező kommentje:

30000 Ft az első randira nagy felvagas szerintem rengeteg.

Normális nő meg is ijed :)"

Nem volt még nőd, mi?

2020. ápr. 19. 13:40
 37/38 anonim ***** válasza:
77%

Az meg sem fordult a fejetekben ,hogy valaki azért költ sokat a másikra, mert szeret adni, és nem azért, hogy bevágódjon nála?

Igen, én sokat költök, de nem azért, hogy ezzel lenyűgözzem a másikat, hanem mert szeretek adni, és a pénz számomra csak egy eszköz, semmi több.

2020. ápr. 19. 14:19
 38/38 anonim ***** válasza:
49%

37.-nek.

Gyakoris nők: NEM! Te egy mocskos férfiállat vagy, aki meg akarja venni a nőt!

Gyakoris pasik: Veréb vagy! Én ingyen dugok fullos modell csajokat, pedig semmit nem költök rájuk, max. adok egy 100-ast a bevásárlókocsihoz a Tescoban, de visszakérem!

2020. ápr. 19. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!