Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első randira TE mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira TE mennyit költenél? Kort és nemet is létszi

Figyelt kérdés
2020. ápr. 18. 19:23
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
39%

Mondjuk elhívnám egy étterembe, ott vagy 15, utána meg egy kis séta.

32F

2020. ápr. 18. 19:51
 12/38 anonim ***** válasza:
89%
Miután az első randijaim 90%-ban nő létemre nekem KELLETT fizetnem, így maximum 5 ezret. Ja és általában az akart folytatást, aki úgy gondolta, hogy majd folyamatosan lehúzhat, mert ha 2 gyereket el tudok tartani egyedül, akkor ő is elfér. Hát nem vagyok pénztárca. 37N
2020. ápr. 18. 20:04
 13/38 anonim ***** válasza:
81%

#12-es ez komoly???

Férfi létemre a büszkeségem nem hagyná, még akkor sem ha többet nem találkoznánk (meg főleg első alkalommal) Nem azt mondom hogy néha nem esne jól, vagy nem hagynám mondjuk hogy egy mozit kifizessen ha nagyon szeretné.

De amit te írsz az gáz :(

2020. ápr. 18. 20:07
 14/38 anonim ***** válasza:
79%

# 12

Te milyen alakokkal randiztál?

2020. ápr. 18. 20:13
 15/38 anonim ***** válasza:
91%
Igen, 13as, ez komoly. Volt olyan, aki a biciklije gyorsszervizelését fizettette ki velem az első randin és olyan is, aki szó szerint kinézte a kaját a számból és közölte, ha azt az egész lángost megeszem, akkor dagadt leszek, majd kivette a kezemből és megette a maradékot. Ja és még tudnék az első randis "élményeimről" beszélni. Erre mondják, hogy gyerekekkel már nem válogathat a nő, hogy kinek ad esélyt....
2020. ápr. 18. 20:13
 16/38 anonim ***** válasza:
88%

Én is max 1-2 ezerben húznám meg a határt. Első randira szerintem ennél több teljesen felesleges. Egy kávé-tea-sör/bor-fagyi bőven kijön ennyiből, és ez még nem egy olyan tétel, hogy kellemetlenül érezzem magam, ha esetleg meghívna (ami lovagiasság szempontjából részemről pluszpont az első 1-2 randin). Ajándékot ne hozzon, én se viszek, szóval kicsit kellemetlenül érezném magam, ha egy városban fagyizós andalgós randira beállítana nekem egy 40ezres karkötővel, mert csak. Az első randi arra van, hogy eldöntsük, van-e értelme a folytatásnak, megvan-e az a "szikra" amit keresünk egy romantikus partnerben, vagy sem. Ennek eldöntéséhez meg nem kell sok pénz, mert nem azon fog múlni.

27/N

(fyi: lé_GY_szi, és nem lé_T_szi, minthogy a "léGY szíves" kifejezés rövidítéséről beszélünk, a "léT szíves" nem egy létező fogalom a magyar nyelvben)

2020. ápr. 18. 20:15
 17/38 anonim ***** válasza:
94%

1-2 ezer. Süti/kávé/tea/fagyi vagy valami ehhez hasonlót tudok elképzelni első randinak. Aztán lehet sétálni meg beszélgetni.

34n

2020. ápr. 18. 20:30
 18/38 anonim ***** válasza:
0%

30-50

40F

Ha FULLOS a nő, akkor max. 100. De oda már Oczella Eszter szint kell.

2020. ápr. 18. 21:04
 19/38 anonim ***** válasza:
91%
Párezer forintot.
2020. ápr. 18. 21:22
 20/38 anonim ***** válasza:
0%
Én már csak akkor fizettem nőnek, ha már volt köztünk valami. Még a randit is úgy beszéltem meg, hogy bent a strandon talizunk, vagy bent a szórakozóhelyen, nehogy lehúzzon a belépővel. Ha már járunk, akkor persze mehet a lángos, vagy hamburger is akár, akkor már fizetek neki. De vakra nem nagyon.
2020. ápr. 18. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!