Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első randira TE mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira TE mennyit költenél? Kort és nemet is létszi

Figyelt kérdés
2020. ápr. 18. 19:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
66%

Lepontozó verseny van?

Oké! Benne vagyok!

2020. ápr. 18. 21:36
 22/38 anonim ***** válasza:
44%
Egyébként ha az itteni szájhősök tényleg harmincezreket csengettek VOLNA ki, azzal épp azt kommunikálták volna a lány felé, hogy ők balfék pasik, akik pénzen akarják megvásárolni a lány érdeklődését. "Jaj, nézd, drága helyekre viszlek, kifizetek egy csomó pénzt, csak hadd lehessek a közeledben!"
2020. ápr. 18. 21:41
 23/38 anonim ***** válasza:
65%
#20-as vagyok. most miért lettem lepontozva? nincs túl sok pénzem, hogy csak úgy fizetgessek, sima munkás vagyok csak.
2020. ápr. 18. 21:42
 24/38 anonim ***** válasza:
20%

"Egyébként ha az itteni szájhősök tényleg harmincezreket csengettek VOLNA ki, azzal épp azt kommunikálták volna a lány felé, hogy ők balfék pasik, akik pénzen akarják megvásárolni a lány érdeklődését."

Mi van, ha valaki anélkül költ sokat, hogy bármi ilyen hátsó szándéka lenne?

2020. ápr. 18. 21:45
 25/38 anonim ***** válasza:
28%

Igen lepontozó verseny van. Nem tudom mi rosszat mondtam.

#11-es voltam.

2020. ápr. 18. 21:46
 26/38 anonim ***** válasza:
92%

Egy doboz bonbon + meghívom egy kávéra/teára. Kb. 2000 Ft.

30, nem bináris

2020. ápr. 18. 22:23
 27/38 anonim ***** válasza:
81%

Csatlakozom az 1-2 ezres táborhoz. Első randin egy éttermi ebéd/vacsora rosszul is elsülhet, ha nincs meg az összhang, egyik fél nem szimpatikus a másiknak. Első randira tökéletes szerintem egy kávé/fagyi/süti, meg egy kis séta, mindketten el tudjuk dönteni, hogy mi legyen később. Nekem 5 első randim volt, mire lett folytatás, de olyan is volt, akivel a süti után már séta sem volt, olyan gáz volt élőben (badoon ismertem meg). Elég hosszú vacsora lett volna :D

25/F

2020. ápr. 18. 22:43
 28/38 anonim ***** válasza:
73%

Ez attól függ hogy mióta is ismerkedünk már hány évesek vagyunk es milyenek a lehetőségeink.... ha most ez nagyon komoly szándék mert lehet az is mar elso randin is mindkét fel részéről nos alapból is a fiu fizet elsonek!

Ez most egy 10000-től mehet bármerre pl azert egy ebéd vagy vacsora nem ezer forint (persze olcsóbb helyeken de ha komolyabb szandekod van akkor egy normális étterembe viszed el... szerintem 10 ezer bőven elég plusz-mínusz ezer forint

2020. ápr. 18. 22:47
 29/38 anonim ***** válasza:
65%
21F
2020. ápr. 18. 22:47
 30/38 anonim ***** válasza:
84%

5000 körül bele szokott férni az első randi (fejenként 1-2 üdítő, esetleg egy süti/szendvics/fagyi).

Első randira nem szoktam sem kiemelkedő helyre menni, sem olyan programot szervezni, ami komolyabb költségekkel jár (egyrészt, ki tudja, hogy érdekeljük e egymást, másrészt van aki felezni akar, akkor egy nem megterhelő számla legyen a végösszeg).

40f

2020. ápr. 19. 06:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!