Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan nagy elvárás az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy elvárás az a nőktől, hogy ne hízzanak el a kor előrehaladtával, vagy szüléskor?

Figyelt kérdés

Ahhoz, hogy ne hízzon el az ember, akár nő akár férfi, csak annyit kell tenni, hogy nem szabad túl sokat zabálni. Ezt könnyen meg lehet állni némi önfegyelemmel.

Ezt az elvásást sok nő mégis sokallja. Ellenben, ha egy férfiról van szó, és "csak" nem hízik el, akkor is max átlagos teste lehet, még akkor is ha széles válla van genetikailag, ami a nőknek nem elég.

Ahhoz, hogy egy férfinak jó teste legyen, ahhoz el kell járni edzeni, heti 3-4 alkalommal. Nem csak azt kell nézni, hogy mennyit eszik, hanem pontosan tudni kell, hogy mit, mennyi fehérjét, szénhidrátot, zsírt visz be stb.

Mégis sok esetben a nők ezt is lazán elvárják a férfiaktól, de maguktól pedig azt a minimálisat sem, hogy nem szabad sokat mértéktelenül enni.

Miért van ez? A férfiak birkák és még ebbe is belemennek, csak valamilyen puncijuk legyen?

2020. ápr. 17. 17:25
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
48%

Ne foglalkozz a pontozásokkal, az sosem objektív, hanem mindenkinek a szubjektív, de leginkább az igazi sóvár vagy irigy belső késztetése.

Én amióta itt vagyok jó ha 10X használtam a piros kezet, de azokat is csak tényleg a debil hülyeségeknél. Egy véleményt sosem pontozok le, mivel tiszteletben tartom a másik véleményét.

Nos, ha én undorodom a kövér nőktől, az az én véleményem. Számít ez globálisan? Nem. Ki nyom rá lepontozást? A kövér nők. Miért, mert sértve érzik magukat. Miért? Mert szeretnének vékonyak lenni.

Ha valaki azt írná, hogy undorodik a 182cm magas férfiaktól, akkor én megvonom a vállam. Vagy ha undorodik a kék szemű férfiaktól, akkor is. Ha az latin modelleket szereti, akkor sem nyomom rá a lepontozást.

Azzal meg mindenki magát minősíti, ha egy összeszedett véleményt lepontoz, még akkor is, ha nem ért vele egyet.

Egó, hiszti, irigység.

Ha belegondolok, egy megyét vezetek, egy családot terelgetek, támaszt adok anyagilag, érzelmileg, több mindenem van, mint amennyi szükséges, hálás vagyok mindenért. Akkor most hova tesz, vagy mit számít a 49%?

Hát igen, ilyen az, ha az embernek van saját, önálló és kritikus véleménye.

2020. ápr. 20. 13:03
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

#29:

Ez egy teljesen értelmes válasz.

Nem az ízléssel van nekem sem bajom. (Én 180 cm vagyok, és most, 3 hónapos terhesen vagyok 61 kg a magasságomhoz, a versenysúlyom meg 58 kg egyébként (és már van 2 gyerek), szóval nem vagyok molett nő magam sem, ennek okán az én párom, meg az összes exem is mind a vékony nőkre bukott világ életében.) Az egyéni ízlés az teljesen szubjektív, nyilvánvaló én sem sértődöm meg, ha az arab ismerősöm, aki a kerek formákra bukik azt mondja rám, hogy nem jövök be neki.

Ami nálam kiveri a biztosítékot az az a stílus, ahogy itt egyesek meg akarják mondani, hogy hogy KELL kinéznie A Nőnek. Nem annak a lánynak, akit ők elképzelnek maguk mellé, hanem úgy AZ ÖSSZESNEK. Ez a kérdés is, hagyjuk már... "A kor előrehaladtával...." Mintha én arról tennék fel kérdést, hogy miért nagy elvárás, hogy a pasiknak 50 évesen is dús hajkoronájuk, meg napi 6 erekciójuk legyen...

A másik, a szülés. Ezt majd akkor akarja már megszabni egy pasi, ha próbálta. Próbálta a kényszeres zabálási ingereket, a rosszulléteket, amikor mozdulni is alig bírsz, kipróbálta, milyen az, amikor egy görögdinnyét dugnak a hasába, az meg szétreped, ésatöbbi ésatöbbi.

Rosszul vagyok a zsíros hajú ősanyáktól, akik szülés után megszűnnek nőnek lenni, és a férjük helyett a gyereküket fektetik be a hitvesi ágyba. Én se gondolom, hogy az igénytelenség az menő lenne. De úgy gondolom, hogy a Schrobert Norbi-féle, a nőben kizárólag a testét látó, az anyaság, a gyerekszülés fizikai pusztításaiért kizárólag a nőt okoló kommunikáció az több, mint felháborító. Az ilyen, az gyártson magának petricsészében utódot, mert annyit ér. Főleg, hogy neki mondjuk más dolga sincs, mint edzeni, mégis lóg a bele, meg a melle, a feleségén igazán nincs felesleg, mégis rommá csalta a terhességei alatt, mégis ő, meg a hozzá hasonlók akarják megmondani, hogy milyennek kellene egy nőnek lennie.

Ezért vagyok dühös, és ezért van, hogy a stílusom sem mindig kedves. Pontozni viszont szinte csak felfelé szoktam, kivéve, ha valaki extrém nagy troll. A véleményeket igyekszem tiszteletben tartani, más kérdés, hogy vitába szállok velük.

2020. ápr. 20. 14:34
 33/33 anonim ***** válasza:
48%
32. Egyetértek. Viszont itt a gyk-n sokan sértésnek veszik azt, ha valaki szubjektív véleményt fogalmazott meg, és az a vélemény ellentétes az ő külsejükkel. Én meg ezen szoktam mosolyogni.
2020. ápr. 20. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!