Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan nagy elvárás az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy elvárás az a nőktől, hogy ne hízzanak el a kor előrehaladtával, vagy szüléskor?

Figyelt kérdés

Ahhoz, hogy ne hízzon el az ember, akár nő akár férfi, csak annyit kell tenni, hogy nem szabad túl sokat zabálni. Ezt könnyen meg lehet állni némi önfegyelemmel.

Ezt az elvásást sok nő mégis sokallja. Ellenben, ha egy férfiról van szó, és "csak" nem hízik el, akkor is max átlagos teste lehet, még akkor is ha széles válla van genetikailag, ami a nőknek nem elég.

Ahhoz, hogy egy férfinak jó teste legyen, ahhoz el kell járni edzeni, heti 3-4 alkalommal. Nem csak azt kell nézni, hogy mennyit eszik, hanem pontosan tudni kell, hogy mit, mennyi fehérjét, szénhidrátot, zsírt visz be stb.

Mégis sok esetben a nők ezt is lazán elvárják a férfiaktól, de maguktól pedig azt a minimálisat sem, hogy nem szabad sokat mértéktelenül enni.

Miért van ez? A férfiak birkák és még ebbe is belemennek, csak valamilyen puncijuk legyen?

2020. ápr. 17. 17:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
93%
Nem nagy elvárás abban az esetben, ha a férfi is tudja ezt nyújtani, mármint figyel az alakjára. Mert ha csak a nőtől várja el, akkor nem oké. Mert, nagyon sok férfi elhízik a kapcsolat alatt, ez tény, sajnos környezetemben is látom. A szülés és az azt követő súlyfelesleg pedig egy másik dolog. Az nem várható el egy nőtől, hogy szülés után egy héttel már top formában legyen. Én azt mondom rendben, elmegyek edzeni szülés után amint lehet (hat hét után) de, akkor a kedves férfi, aki elvárja hogy ugyanolyan csinos legyek mint korábban, oldja meg a gyerekfelügyeletet addig. Nekem csak jó, az edzés kikapcsol, aztán majd apuka arcát megnézem hogy bír el egy kéhónapossal. Mert kedves kérdező, sok anyuka fogyna, edzene szívesen, de nincs kire bízni addig a gyereket.
2020. ápr. 17. 17:48
 12/33 anonim ***** válasza:
93%

Világ életemben sovány voltam,és nem teszek érte semmit, nem tornázok, nem számolgatom a kajámban lévő kalóriákat, stb. Akinek ekkora erőfeszítéseket tesz azért, hogy vékony legyen, akkor amint abba hagyja a sportot hízni kezd.

Amúgy a terhességhez: Apuka ugyanúgy hízik az anyukával együtt terhesség alatt, csak anyukáról közvetlen szülés után a felszedet súly mindig 80%-a lemegy, apukáról pedig nem. A férfiak híznak el úgy igazán terhesség alatt. 😉😉

2020. ápr. 17. 17:50
 13/33 anonim ***** válasza:
10%
Mert nőből átmennek anyukába és akkor már nem számít a túlsúly. Ugyanúgy ahogy a férfiak meccset néznek és sörhasat növesztenek.
2020. ápr. 17. 18:01
 14/33 anonim ***** válasza:
3%

9-es igen mert a zsír önmagában nem hízlal hanem ha betolsz mellé szénhidrátot,ha csak zsírt meg fehérjét viszel be olvad le a zsír rólad.

Ketogén diéta,nézd meg.

Amúgy el lehet várni én is elvárom nem bírom az elhízást elveszítem az érdeklődést plusz nem tudok felizgulni rá,dobom is azonnal.

Azonban mellette heti 4,5 edzésem van,tolom a kemény diétát meg karrieremben is odateszem magam.

Tehát aki elvár nyújtsa ugyanezt vagy többet is.

2020. ápr. 17. 18:28
 15/33 anonim ***** válasza:
88%

Nem csak ennyit kell tenni, miért hiszitek ezt? Rengeteg tényező befolyásolja a fogyást, a hízást. Ezer meme van arról, hogy mennyire nem kell semmit tennie a férfiaknak, ha fogyni akarnak.

[link]

2020. ápr. 17. 18:31
 16/33 anonim ***** válasza:
95%

"Ahhoz, hogy egy férfinak jó teste legyen, ahhoz el kell járni edzeni, heti 3-4 alkalommal."

Nos VALAKI nem tanult általános iskolai szintű biológiát, ahol elmagyarázták volna neki, hogy a női test hajlamosabb hízásra (hiszen ugye a terhesség és szülés miatt rugalmasabbnak kell lenni, amihez zsír kell, és nem izom) míg a férfi test könnyebben épít izmot és éget zsírt. Hiszen a férfi nem szül...

Nem tudom hogy hogy keveredett így össze a fejedben a kettő.

A nő könnyebben hízik, és nehezebben adja le a kilókat, hiszen a női test erre van felepitve. Erre az egyik legkoztudottabb példa, hogy csak a nőknek van narancsbőre: a mi testünk arra épült, hogy elraktarozzon minél több tápanyagot, hogy akkor is funkcionális tudjon, ha egy másik embert épít fel magából, vagy ha hosszabb éhínségre kényszerül. A férfi test pedig arra rendezkedett be, hogy minél könnyebben tudjon izmokat építeni.

Ergo: a nő könnyebben hízik mint a férfi, és nehezebben adja le a túlsúlyt, és még így is több dagadek férfi van ebben az országban. Szóval... Hol is jogos ez a panasz?

Plane úgy, hogy a dagadt férfiak már azt is kikerik maguknak, ha a nők ismerkedéskor nehezményezik a hájat.

2020. ápr. 17. 18:40
 17/33 anonim ***** válasza:
87%

Kedves kérdező!

Közel 40 évesen, a harmadik gyerekemet várva, nulla gramm súlyfelesleggel ma is a huszonéves kori ruháimat hordva kérlek arra, hogy a sz@ros "elvárásaidat" a nők felé dugd, ahova akarod!

Konkrétan a saját bőrünket visszük a vásárra, amikor gyereket vállalunk, mellette dolgozunk, eltartjuk magunkat, főzünk rátok, mossuk a szennyeseteket. Fennmaradunk egy pasiközpontú világban, ahol még ma is a mellünk, meg a fenekünk formája alapján jegyeztek meg bennünket a legkönnyebben, és igyekszünk nem szétfrusztrálódni a külvilág által sugallt képtől, hogy csak huszonéves cicababa korunkig érünk valamit.

Mellesleg nem tudom, te hol élsz, de én sokkal több csinos, vonzó anyukát látok a környezetemben, mint ahány igényes, középkorú pasit. Miközben hiába dolgoznak a nők ma már ugyanúgy teljes állásban, mint a férfiak (egy csomószor jóval kevesebb fizetésért) legtöbbször ma is övék a házimunka otthon, mint ahogy a szülői értekezlet, meg a gyerekek körüli teendők zöme is. A pasi meg csak "elvár". Esti hancúrt, párductestet, meleg ebédet szaggatott nokedlivel.

Közben sörözik, apapocakja van, kopaszodik és hagymaszagú.

Teremtsetek a nőnek énidőt! És kezdjétek az elvárásokat önmagatokkal szemben! Inkább élnék egyedül, mint egy ilyen ősmacsóval. Szerencsére azért nem mindenki ilyen. De ő nem is a kockahasamért van mellettem. Azért bárki mellettem lenne...

2020. ápr. 17. 19:12
 18/33 anonim ***** válasza:
91%

[link]

Íme a nő, aki nem tesz semmit az alakjáért, csak nem hízik el!

Az a te szegénységi bizonyítványod, ha szerinted egy tónusos, formás női testben semmi munka nincs.

Te meg arra nem vagy képes, hogy kicsit kigyúrd magad? Ez butaság. Érdekes, a hollywood-i férfi sztárok közt nincs senki, aki genetikailag nem tud izmosodni.

Szóval ezt hagyjuk is.

2020. ápr. 17. 19:12
 19/33 anonim ***** válasza:
92%

Kerdezo neked van feleseged/baratnod vagy tapasztalat nelkul okfejtegetsz?

Nem hiztam el es nem volt a ferjemtol elvaras h o se, viszont nem is ajanlotta fel h heti 3-4x vigyaz a babara amig en gyurok...

2020. ápr. 17. 19:58
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

Az én feleségem odafigyel a táplálkozására, heti párszor otthon tornászik, és lám, 52kg. Van gyerek is. Én naponta lenyomok 100 fekvőt és ennyi. 40 és 45 éves emberekről beszélek, akik tulajdonképpen a huszonéves formájukat hozzák külsőre, minimális odafigyeléssel.

Igazából nem érdekel más nő, más párok, hogy hogyan, mikor, mit csinálnak vagy esznek. Nekem nagyon fontos hogy a feleségem jól nézzen ki, azaz vonzó legyen számomra. Ő is érez maga felé annyit, hogy nem hagyja el magát. Én dettó. Sőt, ismerem önmagam, ha elhízna, nullára redukálódna felé a szexuális érdeklődésem. Ez a dolog nem a szeretetről vagy annak hiányáról szól.

Én nevén neveztem a gyereket, nálam így működik.

Sok nő nem akar azzal szembenézni, hogy a férje vagy a párja nem kívánja, és ezért hanyagolja az ágyba. Ilyenkor jön az, hogy a férfinek alacsony a libidója. Pedig lenne olyan forma, amire naponta többször is rágerjednének.

Oké, van sok olyan férfi is, akinek az igényszintje valahol a talajszint alatt van. Vagy a kövér nők jönnek be nekik. Ők szerencsések.

Viszont maga az "igény" ne legyen már ördögtől való.

Mert már ott tartunk, hogy meg se szólalhat az ember, mert 1 perc alatt le lesz pontozva. Bár, ez a pontozás kb. egyelő a nullával, súlytalan, érdektelen valami.

2020. ápr. 17. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!