Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan nagy elvárás az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy elvárás az a nőktől, hogy ne hízzanak el a kor előrehaladtával, vagy szüléskor?

Figyelt kérdés

Ahhoz, hogy ne hízzon el az ember, akár nő akár férfi, csak annyit kell tenni, hogy nem szabad túl sokat zabálni. Ezt könnyen meg lehet állni némi önfegyelemmel.

Ezt az elvásást sok nő mégis sokallja. Ellenben, ha egy férfiról van szó, és "csak" nem hízik el, akkor is max átlagos teste lehet, még akkor is ha széles válla van genetikailag, ami a nőknek nem elég.

Ahhoz, hogy egy férfinak jó teste legyen, ahhoz el kell járni edzeni, heti 3-4 alkalommal. Nem csak azt kell nézni, hogy mennyit eszik, hanem pontosan tudni kell, hogy mit, mennyi fehérjét, szénhidrátot, zsírt visz be stb.

Mégis sok esetben a nők ezt is lazán elvárják a férfiaktól, de maguktól pedig azt a minimálisat sem, hogy nem szabad sokat mértéktelenül enni.

Miért van ez? A férfiak birkák és még ebbe is belemennek, csak valamilyen puncijuk legyen?

2020. ápr. 17. 17:25
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem mindkét nemnél sokan elvárják és sokan idővel tojnak az egészre. A magyaroknál mindkét nem elég elhízott. Mondom ezt úgy, hogy az utóbbi időben rám is feljött pár kiló, amit már neki is álltam ledolgozni.

És valóban, a nőknél sokszor viccesebb ez a szöveg. Ez olyan, hogy ha egy férfi akármit okol és kibújik a felelősség alól, akkor ő nem férfi, de ha ezt egy nő csinálja, az okés. Nyugodj bele, hogy a nagy egyenlőségért folytatott harcban, a kettős mérce óriásit hódított.

Az meg durva, hogy mekkora ismerethiányért szórják itt a zöld kezecskéket. Tényektől függetlenül csak annyit kell írni, hogy a nők áldozatok és nekik mennyivel nehezebb minden? Mi az a szöveg, hogy csak a nőknek van narancsbőre? :D Nézzetek már meg pár elhízott férfit, ugyanúgy van rajtuk narancsbőr. Ja, hogy ők nem rakják ki bikiniben, ezért nincs vagy mi ez a logika? :D

Arról már látom, felesleges is beszélni, hogy a két nemnél mekkora különbség van a jó alaknál. Egy átlagos nő, még pár plusz kilóval is jó alakúnak számít. Egy férfinál az már mackós és dagadt. Amíg nőként tényleg elég 2-3 naponta fél órát ugrálni súly nélkül, addig férfiként ez semmire sem elég. Fájdalmas, hogy láthatóan mennyi ember kerülte el itt nagy ívben a konditermeket.

2020. ápr. 17. 23:23
 22/33 anonim ***** válasza:
53%

A férfiakon csak akkor látszódik narancsbőr, ha a nemi hormonszintje kicsit megzuhan, és az arány eltolódik a női nemi hormonok irányába. Alapból a férfiakon nincs cellulit, mert a feszesebb kötőszövet miatt a zsírréteg nem látszódik a bőr felszíne alatt, ettől függetlenül háj az van rajta, ha az illető elhízott.

De jó tudni, hogy már megint egy rettegő, elnyomott kettős-mércét szajkózó biológia professzorral állunk szemben...

2020. ápr. 18. 00:19
 23/33 anonim ***** válasza:
30%

#22: Háát, nekem hormonprobléma nélkül volt narancsbőröm férfiként, kb. 5 plusz kilóval. Tőlem függetlenül meg nyugodtan ellehet menni bármelyik férfiöltözőbe és körülnézni a seggeken.

Ehhez biológiaprofesszornak sem kell lenni.

De, a kedvedért:

[link]

(Mondjuk, gondolom teljesen felesleges bármit is linkelni.)

2020. ápr. 18. 00:24
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

"Ez olyan, hogy ha egy férfi akármit okol és kibújik a felelősség alól, akkor ő nem férfi, de ha ezt egy nő csinálja, az okés."

A szülés mi? Én nem szültem, nem is fogok, tehát ÉN tényleg nem hozom fel kifogásnak, na de a terhesség, szülés, szoptatás alatti hormonális változások csak női szeszélyek, kifogások?

A biológiát milyen jó felhozni, mikor azt magyarázzátok, miért kell megcsalni a nőt, de más tényeket, amik nem a férfiaknak kedveznek, azokat nem vesszük számításba?

20-as, amit te írsz, az teljesen más. Az igények rendben vannak, az nincs rendben, hogy a kérdező már magyaráz, hogy a nőknek meg sem kell mozdulni, csak nem zabálni, és szuperül fognak kinézni. Vékony és normál közt mozogtam mindig, de amíg nem kezdtem el edzeni, konkrétan nem volt fenekem, oldalról nézve olyan egyenes volt a hátsó részem, hogy vonalzónak lehetett használni.

2020. ápr. 18. 16:08
 25/33 anonim ***** válasza:
53%

24-es. Láthadod, méggy is itt van ez a rendkívüli módon megsértődött női horda, akiknél ha előjön a súly és az igényesség kérdése, egyből besértődnek. Ugyanis tudják hogy nem néznek ki jól, emellett az irigység eszi meg őket egy szép és csinos nő láttán, de nem tudnak mit kezdeni magukkal. Ekkor jön az utolsó remény: a gyk. és a lepontozás! :D :D :D

Mint mondtam, engem nem zavar hogy ki hogyan néz ki, mert én otthon olyan nő mellett kelek fel, akit látni szeretnék. A véleményemet vállalom, semmivel sem rosszabb, mint aki szerint nem releváns egy nő külseje, alakja és a súlya egy kapcsolatban. Nálam igen. Pont.

2020. ápr. 19. 17:04
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

25-ös, egy dologban nincs igazad csak, hogy nemekre osztod az egészet. Pedig a kérdező is ahhoz a hordához tartozik, aki lepontozna, ha azt mondanám, a nőknek is a sportos férfiak tetszenének.

Mert igazad van, az egész emberiségre levezetve. Te egy nők vs férfiak harcot csinálsz ebből, mikor igazából ez egy mit várok el vs mit nyújtok "csata".

Te is teszel önmagadért, a párod is, ez nem egy nemek harca. Ez csupán arról szól, hogy ha nekem van egy elvárásom, akkor annak önmagam is megpróbálok eleget tenni, akármennyire is nehéz. Nekem az nem tetszik, hogy a kérdező szerint elvileg nekem elég csak nem zabálnom, és minden oké, mikor ez tökre nem igaz, minden áldott nap edzek, különben akármennyire vicces, de leereszt a seggem. :D A befektetett munkám le van nézve.

2020. ápr. 19. 17:41
 27/33 anonim ***** válasza:
48%

Oké, megkövetem magam! Helyesbítek, nem nőkre, hanem emberekre gondoltam. Még helyesbítek: a testképzavarban szenvedők se konditermekbe járjanak, hanem menjenek el pszichológushoz. Beteges a rendszer, nem kicsit.

Abban bízni, hogy akkor leszek elfogadott, akkor leszek ultra jó pasi vagy nő, ha a konditeremben lakom, több mint röhejes. Azt is be kellene vallani a sok embernek, hogy egyáltalán nem a sport és az egészség ami motiválja, hanem a külseje, az, hogy mit mondanak rájuk az emberek. Aztán az szokott lenni, hogy a sok saláta - csirkemell - mentes víz meg kicsinálja a pszichét. Ördögi kör ez.

A gyk-n is mi a tanács a kezdő fiúknak? Járj kondizni... a könyvtárak meg üresek.

2020. ápr. 19. 18:25
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Drága 49%-os, nem tudom, miért gondolod, hogy ha valaki elküldi melegebb éghajlatra az itteni hímsoviniszta, pontagyú, a nőkben csak a p*nát látó fiúkákat melegebb éghajlatra, akkor az csakis valami igénytelen, kövér rusnyaság lehet, aki amúgy se kell a pasiknak, és minden jó nőre féltékeny.

A legszebb nő is élhet testképzavarral, és hiheti magát egy bányarémnek, és az átlagosnak is lehet átlag feletti önbizalma, és sikerei a párkeresésben. Az önértékelés szerencsére nem csak a külsőségektől függ.

Engem az itteni hímneműek vergődése sokszor elborzaszt, de lelkileg nem érint meg. Az önbizalmam, a párkapcsolatom rendben. Viszont általánosságban hányok attól, amikor a 8 éves, sportos, hajlékony, gyönyörű kislányom a tükör előtt állva a nemlétező hurkáit nézegeti a hasán, pedig neki aztán minden nap el van mondva, hogy gyönyörű. Elképzelni se tudom, mennyire nehéz ma egy átlagos, vagy esetleg egy molettebb kislány élete.

Mindez pedig az ilyen gyökerek miatt van, akik a csapból is azt folyatják, hogy csak egyféle szépség létezik, a fiatal és vékony, akik szerint a nő lehnagyobb értéke a párducteste, és ha ez elkopik, akkor szabadon lecserélhető. Teszik mindezt úgy, hogy önmagukkal szemben közel sem ilyen igényesek, vagy ha a fizikai testükkel esetleg azok is, érzelmi síkon, emocionálisan egy átlagos rozsomák szintjén mozognak.

Engem nem érdekel, ha te válogatsz. De azt ne felejtsd el, neked is van anyukád. És ha valaha lesz lányod, ő is ebbe az értékrendbe nő bele. Ők is csak kilóra mért lukak a húspiacon, szabadon eldobhatóak, ha lejár a garanciájuk, hiszen aki heti kétszer nem gyúr, az nem is ember.

2020. ápr. 19. 20:11
 29/33 anonim ***** válasza:
48%

28-as. Képzeld, pont lányom van! :D

A vékony párductest ideálját meg a média és a szexipar tolja ezerrel. Ha meg belegondolok, nekem is az tetszik, de az tetszett mindig is, amióta sz eszem tudom. Én sosem támasztottam elvárásokat egy nővel szemben, eleve olyanokkal ismerkedtem, akik tetszenek. Így én sosem b*sztattam senkit, hogy nana, ideje fogyni. Szexuálisan sosem vonzott a nagydarab női test, de viszont sok férfinek bejön. Tehát a mérleg egyensúlyban van. Ha most ekkora divat a vékonyság, arról nem én tehetek.

Akkor nézzük visszafelé. Szerinted miért kínozzák magukat a fiúk már 14 éves koruktól a konditermekben? Szerinted? Ugyanazért, mert ők is meg akarnak felelni a mai idióta világnak. Itt a gyk is mi a válasz ha csajozni akarsz? Menj konditerembe. Szóval 1:1 az állás, a két nem vállvetve verseng hogy megfeleljen a másik, azaz a profitorientált konzumidióta világ által festett eszményképnek.

Én durván 20 évig sportoltam aktívan, torna és atlétika (látod, nem az oly' divatos rizs-csirkemell kombós gyúrós konditerem), szóval ebből adódóan is olyan az ízlésem amilyen. Igazából nincs mit mondanom.

2020. ápr. 19. 23:29
 30/33 anonim ***** válasza:
48%

#24: "A szülés mi? Én nem szültem, nem is fogok, tehát ÉN tényleg nem hozom fel kifogásnak, na de a terhesség, szülés, szoptatás alatti hormonális változások csak női szeszélyek, kifogások?"

Nem arról volt szó, hogy nincsenek betegségek vagy természetes testi változások. De, nézd már meg... Konkrét hivatkozást szúrtam be arról, hogy a férfiaknál is van narancsbőr a kimagyarázó női mellébeszélés után. És 0%-on áll a válaszom. Akkor, mégis miről beszélünk? :D

"A biológiát milyen jó felhozni, mikor azt magyarázzátok, miért kell megcsalni a nőt, de más tényeket, amik nem a férfiaknak kedveznek, azokat nem vesszük számításba?"

Ilyet sosem magyaráztam. Unalmas, hogy gyk-n a nők egy része mindenre azt vágja rá, hogy a tényeket és válaszokat mellőzve a férfiak ezt meg azt mondják. Nem, nem mondtam.

A női meg férfi hordákról meg elég megnézni szinte bármelyik random kérdésnél a pontozást. A férfiakra kevésbé jellemző, hogy odaverődnek 1-1 kérdéshez és szórják a minuszokat. Jelenleg is egy tény lett lepontozva.

2020. ápr. 20. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!