Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Húgom 36 múlt, hogy segíthetné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manócska1 kérdése:

Húgom 36 múlt, hogy segíthetnék rajta?

Figyelt kérdés
volt egy tiniszerelme ami szakítással ért véget. azóta nem talál normális férfit pedig nem csúnya és rendes nő. a sok csalódás miatt,vagy nem tudom miért már nem is próbálkozik. lehet,belenyugodott hogy nem lesz senkije?

2020. ápr. 17. 09:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha nem is próbálkozik, akkor valószínű, nem vágyik senkire. Én is hasonló cipőben járok, és frászt kapnék, ha valaki "segítene rajtam", magyarán beledumálna az életembe. Úgyhogy szerintem hagyd.
2020. ápr. 18. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!