Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan segíthetnék neki?

Hogyan segíthetnék neki?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, akivel nagyon sok rossz dolog történt (részleteket ha lehet, inkább nem mondanék). Nem tud megbízni az emberekben és nem is próbálkozik. Bennem úgy ahogy megbízik, nem tudom hogy értem ezt el. A legtöbb embert flegmasággal "ijeszti el" magától, de közben belül egy nagyon aranyos, kedves, értékes csajszi. Pszichológushoz maga Hulk Hogan nem tudná elrángatni, így elhatároztam, hogy én magam segítek neki, de még nem tudom, hogy. Természetesen tudom, hogy ez nem egyenlő egy szakember segítségével, de legalább... Szóval azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy hogyan segíthetnék neki? Hogyan tudnám elérni, hogy ne rágódjon a múltján? Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. szept. 13. 20:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Megerőszakolták? vagy verték otthon?
2013. szept. 13. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!