Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség általában egy 20 és egy 28 éves nő gondolkodása között?
Ezt hogy érted?
Eddig nem kaptam értelmes választ.
20 évesen még idealista voltam, rózsaszín szemüvegen keresztül néztem a világot és az első párkapcsolatomat is. Első diákmunkámat csináltam még (mert azért valamiből meg kellett élni), de alapvetően naivabb voltam.
Most 26 éves vagyok, a rózsaszín szemüveg lekerült és realistábban látom a dolgokat (ki tudja? Lehet 30-35 évesen azt fogom mondani, hogy még ekkor is idealista voltam).
2 munkahelyem van, megtaláltam álmaim munkáját (azért ez egybe esett az egyetemi tanulmányaimmal), haladok előre az életben. Az első párkapcsolatomban vagyok még mindig, de nincs rajtam a rózsaszín szemüveg. Gondolkodom B és C terven, biztos ami biztos (jelentkezni fogok egy OKJ képzésre, ami kapcsolódik egyetemi tanulmányaimhoz kicsit, de az álláshirdetések mennyisége és minősége alapján több potenciált látok benne, ha bármi történne a mostanival). Megtanultam érvényesíteni az akaratomat, nem pedig félénken bólogatni, amikor abszolút nem értek egyet a dologgal. Megtanultam "nem"-et mondani.
Változott a személyiségem, határozottabb és döntésképesebb vagyok. Mivel a párkapcsolati kérdésben van, ezért ebből a szempontból voltak súrlódások: a barátom összejött egy bizonytalan, félénk lánnyal és most kapott egy határozottabb és magasabb iskolai végzettségű (igen, ez is probléma volt) nőt. Megváltoztunk, mindketten. De szerintem ez az élet rendje.
20 évesen: egyetem, vizsgák, kolesz, kis diákmunka, bulik, szülőktől való függés, képlékeny tervek
28 évesen: önálló élet, biztos és jól fizető munkahely, kisfiam születése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!