Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha egy férfi felajánlaná hogy nem kell beleadnotok az albérletbe, sem a rezsibe belemennétek?
Én attól is megkaptam, hogy “bezzeg jó volt, hogy fizettem a kajádat és az utazásod költségeit, meg ajàndékot vettem neked”, akivel felesben, de inkább 2/3ad volt az én részem, fizettünk..
Köpni nyelni nem tudtam, aki egy szrrágó, attól akkor is meg fogod ezt kapni, ha te látványosan többet költöttél rá, felhánytorgatja a húszforintos csokit, miközben te wellnessbe vitted, vagy hogy mikor leutaztál hozzá, fizette a fele jegyárad(ő sosem volt nálad), de képes a szülinapi 2000 ftos medált is felhánytorgatni, amit szülinapra kaptál tőle, pedig 400 ezret keres havonta. Ne érdekeljen mit mond a szemét alak, ha ő akarta hogy ingyen lakj ott, az téged sosem fog rossz színbe hozni, ahogy engem sem az elfogadott csóró ajándéka. Ajándékot, kedvességet, őszintén adott dolgokat elfogadni sosem szégyen! Amennyiben nem ajándék volt, hanem várt cserébe valamit, de nem mondta, neked nem kell tudnod, hiszen nem mondta! Nem azért laksz nála, hogy heti 2x lecumizd, különben nem fizeti ki az albit, ha ezt gondolja, és nem osztja meg, akkor nem számonkérhető!
Jól nézünk ki, ha én kitalálom, hogy aki visszamosolyog rám, az dugni akar velem, de nem szólok róla, hogy a mosolya ezt jelenti számomra, nem szállhatok rá behajtani a szexet, amit sosem ígért, csak mert én úgy érzem a mosoly miatt megérdemlem..
Igen, laknék, ha szeretné, de teljesen nem tarthatna el, mert nekem magamtól van igényem arra, hogy fizessek legalább néha ezt azt. Egyébként szerintem 60-40 arányban illik a férfinak fizetnie a dolgokat, egy picivel többet, mint a nőknek.
Az hogy az ember hogyan reagál arra, hogy a másik otthagyja az egy téma. Az hogy szeretné, hogy ő fizesse a számlákat, mert megteheti, az megint más dolog.
Nem kell ezt a kettőt összekötni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!