Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha egy férfi felajánlaná hogy nem kell beleadnotok az albérletbe, sem a rezsibe belemennétek?
Akkor legalább a rezsibe befizetnék. De gondolom, ez mondvacsinált kérdés, mert nem jellemző a férfiakra az ilyen, pláne érdek nélkül. Ott tudom elképzelni, ahol a pasi 50, a nő meg 20, aztán kitartja, mert ennyit megér neki a fiatal punci. Egyébként barátnőmnek olyan pasija volt, aki még a lakáshitelébe is be akart vele fizettetni a rezsin kívül, a többi pasi meg őnála lakott és nem fizettek semmit (konkrétan a kaját se).
Esetleg nem valami olyan hirdetés ihlette a kérdést, hogy férfi kiad a lakásában egy szobát kizárólag csinos, fiatal lány részére
Én leírtam ide régebben egy kérdésre válaszolva, hogy simán ki szoktam fizetni a barátnőim számláit.
0% és "Rohadférfiállatmegakarodvennidögöljmegsugardaddyféreg!!!" válaszokat.
Ettől függetlenül én sosem kérek és fogadok el pénzt a lánytól, ha nálam lakik, és nem kérek cserébe extra szexet, és nem is dörgölöm az orra alá. Mondjuk én egészséges FÉRFI vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!