Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya pasik kénytelenek olyan nőkkel szexelni, akik nem jönnek be nekik?
Nem vagyok egy Brad Pitt, de sosem feküdtem le olyan nővel, aki nem jön be.
Általában szép barátnőim voltak mindig, az alkalmi kapcsolataimban is olyan nőkkel jöttem csak össze, akik ha nem is voltak mindennapi értelemben véve szépségek, de valami megfogott bennük, valami vonzót találtam mindig.
Valaminek fel kell állnia és valaminek be kell nedvesednie. Ennyi erővel haveromat is megdughatnám, mert nem tetszik.
Szerintem kimondottan ronda ember nem nagyon létezik, max nem tetszik valami benne. Ettől még másnak tetszhet. Ami senkinek nem tetszik az pedig korrigálható. Mondjuk Férfi létemre kiszedem a szemöldökömet a kettő közt, hogy ne nőjön egybe.
Elkezdek gyúrni, ha nem jön rám a kiló, hogy legyen valami alakom. Felveszek egy normális ruhát, hogy ne nézzek ki úgy, mint egy csövi.
Ilyen dolgok.
Ezt nem tudhatod, eltérőek az ízléseink és pont ez a jó benne
Attól, hogy látsz egy párt, ahol számodra egyikük sem éppen egy szépség, még lehet, hogy ők életük szerelmét találták meg. Persze biztos van, aki csak azért jön össze valakivel, hogy "legyen valaki", de ez meg már nem a külsőn múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!