Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért léteznek ilyen idegesítő emberek?
Konkrétan megirtam neki hogy én nem akarok ismerkedni, nem akarok párkapcsolatot. És csak írkal nekem egyfeszt. Van hogy vissza se írok, ha elofordul egy két rövid szó. És nem veszi észre magát hogy érdektelen számomra? Ez mire jó? Letiltani meg már nekem kellemetlen, én lennék a legnagyobb bunkó mert amúgy meg aranyos. Csak nincs kedvem vele beszélgetni.
24/L
Jaj ne perlekedjetek már 😂
Engem amúgy nem érdekel kivel beszélget. Vagy egyszerre több vásár tart a tuzben. De akkor vegye a lapot és ne nekem írkaljon.
Azért, mert még így is nagyobb esélye van, hogy előbb utóbb felszed. Vagy ha nem is téged, majd valakit, akinek szintén így írogat. Ha nem akarsz tőle semmit, tiltsd le a francba.
"Amúgy aranyos"?
Szerintem valahol tetszik, hogy írogat. Ha más nem szórakoztat. Ha tényleg zavarna, már tiltottad volna a g-be
;)
Végén még összejöttök :D
mert aranyos....jajj , hogy oda ne rohanjak.
tiltsd le! Semmi nem fog történni millióan teszik ezt.
Mi fog történni?
Megutálnak a barátaid?
Megutál a családod?
Nem lesz munkád?
tudja a telefonszámodat, zaklatni fog?
Ha nem tiltod le, akkor ne panaszkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!