Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire idegesítő ha a párod nem bízik meg benned?
Sajnos a múltam plusz a családom sem segített abban hogy könnyen bízzak meg bárkiben is. A mostani párom ezt tudja is az elején figyelmeztettem hogy nehéz eset vagyok hogy félek egy kapcsolattol de mégis őt akartam. Viszont mindig hozok fel neki valamit bármit a múltjával kapcsolatban például. Vagy jön ez a féltékenység hogy félek hogy el hagy másért és ezt tudatom is vele nem a legszebben az igaz. Csak kértem hogy legyen több türelme picit mert nekem idő kell a bizalomhoz.
Viszont neki sosem volt türelme pedig próbáltam változni régen sokkal rosszabb voltam.
Szóval az a kérdésem lényege hogy ha valakit annyira szeretsz segítesz neki hogy bízzon benned vagy veszekszel vele hogy ilyen?
A bizalmatlanság és féltékenység a legjobb módja, hogy a félelmeid valóra váljanak. Nagyon frusztráló és bántó egy ilyen ember. Nem tudom hogyan bírja melletted akár egy hónapig is a párod.
Aztán prsze ő a hibás, mert nem elég türelmes. Hát nem.
Menjél el szakemberhez, aki segít felülkerekedni ezen.
Egyrészt, ha nem szépen tudatod vele a féltékenységedet, akkor mit vársz? Ő majd simogatni fogja a lelked, hogy jól van, semmi baj? És felhozol neki dolgokat a múltjából, amihez semmi közöd?
ELhiszem, hogy rossz a múltad, de emiatt nem a párod kéne büntetni.
Igen, egy bizonyos szintig segítenék a páromnak, hogy bízzon bennem, de azt hót ziher, hogy nem viselném el, hogy a múltamban vájkáljon, vagy hogy kutyául beszéljen velem azért, mert ő féltékeny.
Keress fel egy szakembert, aki segít, és vegyél erőt magadon, és kommunikálj a pároddal normálisan. A probléma nem ő, hanem a múltad, ezt kéne feldolgoznod, ebben kéne egy pszichológus segítsége, és a párodé.
Én pont egy ilyen kapcsolatban vagyok, a párom nem nagyon ad nekem bizalmat, folyton a múltját hozza fel az exeivel, nem képes élvezni a jelent.
Azt tanácsolom ha rendesen működő, komoly kapcsolatot akarsz, mindenképp változtass ezen a felfogáson, mert az ember akármennyire megértő, egy idő után besokall...
Leültél vele valaha megbeszélni, hogy mit szeretnél, hogyan reagáljon? Mivel tud megnyugtatni?
És ne haragudj, de ha a párom rondán beszél velem, én sem megfogom a kezét, hogy és megsimogatom, hogy jaj, de szeretlek. Miközben ő éppen engem bánt. Ha normálisan leül velem megbeszélni egy problémát, akkor én is normálisan fogok reagálni, és megsimogatom a kezét, hogy szeretlek, megoldjuk.
Menj el pszichológushoz.
"Ennyire rossz ha valaki ilyen? De miért ne lehet megerteni?"
Mert fontos, hogy bízzál a párodban, amíg nem ad okot az ellenkezőjére. Más emberek hibáját kiterjeszteni rá nem jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!