Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fruzs33 kérdése:
Titeket is felkeresnek az exetek/exeitek?
Figyelt kérdés
Engem 1 évben legalább 3 felkeres,és annak ellenére,hogy élettársam van,újra akarják kezdeni,én meg mindig elküldöm őket.Jah,és a többségének kapcsolata is van.2019. ápr. 25. 17:18
2/15 anonim válasza:
Volt 1-2, de minek? A problémák most is ugyanígy meglennének,mint akkor.
3/15 anonim válasza:
Bocsi én rossz helyre választottam
4/15 anonim válasza:
Nem, de nem is tudnának, mert le vannak tiltva mindenhonnan, ahhoz meg még a kapcsolatunk vége felé is smucigok voltak, hogy akárcsak 25 km-t is autózzanak.
5/15 anonim válasza:
Nem, vagy csak eleinte. Én egy elég határozott lány vagyok, ha nem, akkor nem, és ezt ők is tudják.
7/15 A kérdező kommentje:
Nálam mindig megtalálják a módját,hogy keresni tudjanak,pedig elég egyértelműen kiadom az útjukat,nem is tudom mit várnak.Ha egyszer vége,akkor vége.Ha én szakítottam,ha nem.
2019. ápr. 25. 19:53
8/15 anonim válasza:
Csak szólok, hogy nőknél is így működik.. Velem is két exem próbálja újrakezdeni minden évben (mindkettő "boldog kapcsolatban" él..). Bár én jófej vagyok és felhívom őket, hogy ők is tudják: ez már nem működhet.
9/15 anonim válasza:
Az egyik pont nemrég keresett fel. Engem őszintén érdekelt, mi lehet vele, bár összejönni nem akarnék vele többé soha. Neki csak a farka állt. Szóval annyiban maradt.
10/15 anonim válasza:
Fruzsi, megmondom én a választ. Azért írsz minden exes kérdéshez és teszel fel ilyeneket; mert az egyik felkavart. Még úgy is, hogy élettársad van. Nem sértésképp mondom, félre ne érts. Csak legyünk őszinték, főleg így arctalanul. És egyébként, mindenkivel megesik az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!