Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/17 anonim válasza:
Na megjött a nap legértelmesebb kérdezője.👍
5/17 anonim válasza:
közömbös az összes :D még leköpni se tudnám őket annyira jelentéktelenek
6/17 anonim válasza:
0%
Valakivel máig beszélgető viszonyban vagyok,néha megiszunk valahol egy kávét.Valakivel meg egyáltalán nem beszélünk,de gyűlölni nem gyűlölöm.
7/17 anonim válasza:
Egyet a kb 5-6-ból, de őt is csak azért mert szerettem, de elköltözött a városból rajtunk kívülálló okok miatt. Ez is inkább irracionális gyűlölet.
Amúgy senkire nem gondolok vissza rossz emlékekkel
9/17 anonim válasza:
Egy exem van es egyáltalán nem gyűlölöm. Kedves és rendes ember és csak azért mert mi nem voltunk egymáshoz illőek még nem utálom vagy bármi. Sőt, kívánom neki teljes szívemből, hogy találja meg azt, aki az ő számára tökéletes, ha már mi egymásnak nem voltunk azok.
10/17 anonim válasza:
100%
kettő volt. p*nahuszárkodtak mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!