Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti eldobnátok egy jól működő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti eldobnátok egy jól működő 8 hónapos kapcsolatot, ha kiderülne, hogy az első randi után a párotok még lefeküdt valakivel?

Figyelt kérdés
Ti ezt megcsalásnak vennétek? Hivatalosan akkor még nem voltatok együtt.

2020. ápr. 11. 15:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Randi volt csak, akkor még jóformán nem ismertétek egymást..
2020. ápr. 11. 16:59
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
Akkor lehet én vagyok túlságosan laza, de 1 randi után még nem esküdött hűséget. Amúgy is a mai rohanó világban lehetett az fél órás kávézás is és akkor már végülis egy idegen a buszon melléd ül és beszédbe elegyedsz vele szintjén van. Egyik nap kórházban voltam és beszélgettem fél órát a portás nénivel. Nem gondolnám, hogy olyan hű de biztos kapcsolat lett közöttünk, hogy én most ne kezdjek mással vagy esetleg folytassam mással. Persze ez mind attól is függ, hogy hányszor és hányadik randitokig feküdt még le a másikkal. Ha ez csak az az 1 volt, akkor simán elfogadható.
2020. ápr. 11. 20:55
 13/16 anonim ***** válasza:
61%

Nagyon számítanak a körülmények. :)

Pl. a mostani páromat nem dobnám ki, mert nekünk az első randi olyan első randi volt, hogy 2 hét levelezés után, két totál idegenként csak beszélgettünk egy parkban és közben fagyiztunk. Még csak kézfogás se volt.

De ha megelőzi az első randit egy hosszabb ismeretség, udvarlás, ne adj' isten van egy olyan alap kapcsolat/bizalom közöttünk már hogy az első randin volt csók/szex, csak "jaj, nem lett megbeszélve, hogy akkor most együtt vagyunk", akkor megcsalásnak venném. :)

2020. ápr. 11. 21:17
 14/16 anonim ***** válasza:
89%

Ha én randizok valakivel, csak rá koncentrálok. Így mehetne.

De ez csak az én értékrendem.

2020. ápr. 12. 10:39
 15/16 anonim ***** válasza:
78%
Nálam annyi férne bele első randi után, hogy vki mással elmegy randizni. Csók, szex már nem. Tök mindegy, mennyire működik "jól" a kapcsolat, nekem ez nem férne bele, mert a megcsalástól hányok... lehet ezzel jönni, hogy jaj, akkor még nem hivatalos a kapcsolat... de az azért sok mindent elmond róla, hogy azért még gyorsan bezavarta a lompost vkinek / nem voltam neki annyira fontos.
2020. ápr. 12. 11:52
 16/16 anonim ***** válasza:
75%

Szia . A válaszom :NEM !

Az első randi az még képlékeny dolog , ott még nem beszélhetünk igazán mély érzelmekről , hűségről , elkötelezettségről.

Ha a 8 hónap alatt bebizonyosodott , hogy működőképes a kapcsolat , amire lehet építkezni stb .. akkor eszembe nem jutna ez miatt borítani mindent !

2020. ápr. 15. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!