Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első pár randi után már más nőket bámul meg? Normális?
Randizok egy fiúval, már ismertük egymást régebben is,hetek óta cseteltünk és nem régen volt pár randink. Konkrétan megállás nélkül ömleng rólam,hogy miylen gyönyörű vagyok,bizonygatja imádatát mennyire akar és bármit megtenne értem,örökre velem lenne stb stb.
Viszont!!! Mondta haza akar kísérni ,mondom oké. Erre látom, előttünk sétál két nagyon csinos csajszi. Gondoltam is magamba hmm vajon meg fogja őket valamilyen módon bámulni??
Erre mikor eléjük értünk és a 2 csaj mögöttünk volt szépen sunyin hátra bámult rájuk pár ms-re. Majd visszafordult hozzám...
És folyton ha állunk valami tömegközlekedési eszközön látom,hogy forgolódik ,nézgeti embereket...
Hogy mondhatja,hogy mennyire gyönyörű vagyok neki blalbla ,ha az utcán a kicsit is jobb nőnek tünő hlgyeket meglesi? Miért is teszi ezt?
Konkrétan azonnal rosszul lettem ettől és akaratlanul is iszonyú flegma lettem vele . Persze feltűnt neki,de nem mondtam meg neki akkor ,hogy mi a bajom. Amit már bánok mert amint látom legközelebb szépen elmonodm a véleméyem,csak az egómat eléggé sértette és hirtelen nehezemre is esett volna kimondani,féltem,hogy elsírom magam...borzasztóan csalódtam.
Már most ugródeszkának használ, sajnos el kell felejtened.
Ugyan így éreznek ha velem történne meg ugyan ez pedig én férfi vagyok.
Köszönöm 2-es, én is így érzek, így gondolom...Minél előbb elhívom,hogy elmondjam neki a véleményem...
3-ez nem igaz! Volt már pár barátom életemben,de még egyikük sem volt akkora bunkó,hogy mellettem leste volna a többi nőt. 1-nél fordult elő,hogy nagyon ritkán extrém szép nőket megnézett,de akkor már évek óta együtt voltunk és az teljesen más volt.
De az,hogy randizol valakivel és éppen azt bizonygatod neki,hogy ő nála jobb nő nincs a földön és mennyire,de mennyire akarod . Akkor abba,hogyan fér az bele ,hogy sunyiba lekelődsz a szép nők után??
Már tiniként megtanultam, hogy azok a pasik, akik rövid idő után bizonygatják, mennyire odavannak értem és mennyire én vagyok számukra a legjobb-legszebb-legtökéletesebb-leg..., azok általában csak szájhősök és azt se szabad elhinni nekik, amit kérdeznek. Ilyesmit ne mondjon, ilyesmit éreztessen. PL azzal, hogy nem forgolódik más nők után. Én is észreveszem a szép nőket, de értékelném, ha a párom, aki ráadásul éppen mellettem megy kézen fogva, ugyanúgy diszkréten nézné meg őket, mint én. Lehetőleg úgy, hogy nekem se tűnjön fel, hát még a többi nőnek- milyen megalázó már, amikor én is azt látom, hogy egy másik nőnek a pasija úgy néz engem, hogy majd kiugrik a szeme? Én érzem magam kellemetlenül, és tudom, hogy a másik nőnek ez mennyire rosszul esik.
Én megértem, ha valakinek van szépérzéke és észrevesz más nőket, én sem vagyok vak a szépre, de azért vannak szintek és aki már a randizás meg az ilyen hangzatos kijelentések közepette is ennyire látványosan forgolódik, az a legkevésbé sem szavahihető ebből a szempontból, márpedig ha komoly kapcsolatot szeretne, akkor annak kellene lennie az első perctől kezdve.
7, nekem még ilyen típusú pasival nem volt dolgom. De igen furcsának is tartottam,hogy miért kell ilyen borzasztóan erőltetnie,hogy mennyire gyönyörű vagyok és hogyan akar engem? Aztán meg azonnal fordul a "szép" nők után...
kíváncsi vagyok mit fog mondani? csak annyit,hogy bocsi? vagy azt,hogy milyen gyerekes vagyok,hogy ez számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!