Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfelelő randi program szerintetek ha anonim alkoholisták gyűlésre megyek el a lánnyal?
Figyelt kérdés
én vagyok az alkoholista, ő nem az.2020. jan. 23. 00:34
1/9 anonim válasza:
Egyedül menj, hátha lesznek lányok. Ne igyál inkább egyél gyümölcsöt, vagy igyál gyümölcsturmixot, az is kicsit erjed, és így még az illúzió is megvan.
2/9 anonim válasza:
De ha oda bemehet nem alkoholista is, akkor jó program :)
3/9 anonim válasza:
Ma sem tudsz aludni? Szuper randi helyszín, csak juss el egyszer oda, hogy meg merd kérdezni..
4/9 A kérdező kommentje:
Nyílt ülés, nem csak érintetteknek szól :)
Sokat jelentene a jelenléte, mikor vele vagyok, mindig kitépi a gyomromból a görcsöt a nézése is már.
Nagyon szeretem.
2020. jan. 23. 01:02
5/9 A legrosszindulatúbb válasza:
Nesze! Kamubalázska átlagos napja. Olvasgasd, hátha magadra ismersz, hülyegyerek:
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó :) látom te is rajongóm vagy.
2020. jan. 23. 01:13
7/9 anonim válasza:
Előtte feltétlen kérdezd meg, hogy hol helyezkedik el a Kinsley skálán
8/9 anonim válasza:
#5 eskü legenda lett a csávóból😂
9/9 anonim válasza:
Egy alkoholista sz@r alaknak miért ad a sors bárkit is... Nem értem. Én nem iszom nem dohányzom odafigyelek a jó megjelenésre nem pedig egy koszos szakadt alkoholista vagyok és mégsincs senkim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!