Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan jöttetek össze?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttetek össze?

Figyelt kérdés
Egy kis történetet is elmesélhettek, ha gondoljátok. Pusztán kíváncsi vagyok, hogy nektek akiknek már összejött hogyan történt meg. Illetve az igaz, hogyha sok barátod, ismerősöd van, akkor akkor könnyebb és ők mutatnak be titeket pl egy bulin? Köszi a válaszokat!

2020. jan. 19. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Neten ismerkedtünk meg, találkozgattunk és egymásba szerettünk, 5 hónap múlva összeköltöztünk. Ez volt 4éve. Úgy jobban lehet ismerkedni, ha eljársz ide-oda, de neten is lehet már manapság.
2020. jan. 19. 18:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Általában akiknek vannak barátaik azok el szoktak menni szórakozni vagy programokat csinálni és oda ez vagy az meghív egy ismerőst is néha, illetve hozzácsapódik 1-1 ember aki a másik 4-5nek idegen.

Aki egyedül van, noss egyedül kevesen mennek el szórakozóhelyekre is, max 1-2 ember.

2020. jan. 19. 18:45
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
56%

Ehhez a kérdészhez válaszolt.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Én erre a következővel ráírtam.

˘Nekem bejössz, bárki is legyél.

Megtalállak, és elviszlek moziba, akárki is legyél XD˘

Kifejezetten szar szöveg, de elkezdtünk beszélgetni és életem legboldogabb 2,5 évét köszönhetem neki.

2020. jan. 19. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Évekig csak batátilag beszélgettünk közös munkahely által. Aztán egyszer csak mindketten egyedül maradtunk, és hopp, elkezdtünk randizni. Voltak hullámvölgyek, de mégis több, mint egy éve nyúzzuk egymást.
2020. jan. 19. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Elmentünk egy csoportos utazásra. Egy hetes volt, az utolsó nap kicsit beittunk, mondta, hogy szeretne még velem találkozni és lesmárolt. Ahhh, de szép emlék :)
2020. jan. 19. 19:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemen csoporttársak voltunk. Egymáshoz sem szóltunk akkoriban. Majd eltelt 10(!)év és egy fb posztom alá kommentelt. Elkezdtünk beszélgetni, randira hívott és minden ment a maga útján. Házasok vagyunķ, van 1 gyerekünk, tervezzük a 2-t.
2020. jan. 19. 19:12
 7/8 anonim ***** válasza:
21%

Tinderisztánban hol másutt?

Az első randin nagyjából elküldtük egymást az a....ba.

Aztán folytattuk egymás osztását a Messengeren.Két héten belül egy pár lettünk.

2020. jan. 19. 20:04
 8/8 LazyJones ***** válasza:
93%
Társkeresőre kiírta bemutatkozás helyett, hogy "Te mitől vagy különleges?" Valamit válaszoltam rá, már nem is emlékszem mit. Aztán elkezdtünk levelezni, éjszakákon át, pár hét múlva megvolt az első találkozás, majd kiegyeztünk abban, hogy érezzük jól magunkat együtt, amíg bírjuk, kötöttségek nélkül. Mire észbe kaptam volna, már hozzám is cuccolt, és nem akaródzik egyikünknek sem változtatni ezen.
2020. jan. 19. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!