Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek, hogy olyan emberrel jöttetek össze, akihez nem vonzódtatok külsőleg?
Igen, de a többi dolog se stimmelt köztünk.
Olyan idegen volt a számomra, hogy volt, hogy felébredve felsikítottam, mert nem számítottam rá, hogy valaki fekszik mellettem és halálra rémültem tőle.
Rám akaszkodott, én meg úgy voltam vele, hogy úgyse leszek soha viszonzottan szerelmes, egyedül féltem volna a házban (mondjuk később vele még jobban féltem).
Életem egyik legsötétebb korszaka volt. A szex undorított vele, és mivel fájt is, elég hamar a nullára redukáltam. Neki így is megfelelt, mert nálam jobb volt lakni, mint a szüleinél.
Egy ilyen nohoz kotodik eletem legnagyobb szerelme.
Nem mondtam volna, hogy csunya, de nem fogott meg kulsore, oda sem figyeltem ra. Viszont o nagyon kitarto volt, akart engem, igy megprobaltam vele, es orokre megtanultam, hogy nem a szepsege miatt lesz egy no jo no.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!