Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már veletek, hogy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek, hogy olyan emberrel jöttetek össze, akihez nem vonzódtatok külsőleg?

Figyelt kérdés
Nem volt meg számotokra a fizikai vonzalom, de a többi dolog egészen stimmelt. Ha igen, belementetek, mi lett belőle?
2019. okt. 19. 00:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Volt egy kifejezetten csúnya pasim. Nem tehetett róla, egy betegség miatt hatalmas sebek voltak az arcán. De baromi okos volt, és ezzel levett a lábamról. A barátaim egyáltalán nem értették, miért vagyok vele.

Aztán végül nem ezért lett vége, hanem mert impotens volt. Vagy csak engem nem talált vonzónak. Fene tudja.

2019. okt. 19. 06:22
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
Olyan igen, hogy elsőre nem tetszett külsőre, de minden más igen és hamar kialakult a vonzalom. Annyira stimmelt vele minden egyéb, hogy tökéletesnek látom azóta. Sajnos már csak ex.
2019. okt. 19. 06:38
 13/17 anonim ***** válasza:
79%

Volt. 5 évig tartott,nem volt meg azaz igazi intimitás, nem is voltam belé annyira nagyon szerelmes. Itt ez miatt szakítottam. Utána volt egy másik, akinél az első szexnél hu..nagyon fura volt minden, egyáltalán nem vonzott, nem is értettem magam miért vagyok vele, de volt egy olyan kisugárzása amivel megfogott és 1 évig együtt voltunk. Más miatt lett vége.

Az utóbbi néhány éve fontosabb és igénylem, hogy külsőre igazán tetszen. Nincs is jobb mint csak nézni egy helyes arcot.

2019. okt. 19. 07:03
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

Nem

Ha harom honap alatt nem alakul ki valami akkor kuka ...

2019. okt. 19. 07:41
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

Mint a kettes.

Nem tetszett, de teljesen belehabarodtam és már 8 éve együtt vagyunk.

Őszintén szólva utólag nem is tudom mi nem tetszett benne, mindene megszépült. ;)) És ma már abszolút ideálom!

2019. okt. 19. 07:46
 16/17 anonim ***** válasza:
76%
Nekem most van. Nem tetszett úgy igazán külsőre,sőt eleinte arra gondoltam hú ha ez a pasi elhívna randira nemet mondanék neki. Majd nem tudom valami furcsa érzés kerített hatalmába ahányszor láttam,és elkzdtem agyalni rajta,hogy hm lehet mégis elmennék vele randira. Azután párr napra rá el is hívott :D még a randikon agyaltam,hogy annyira nem jön be külsőre,miután elekzdtünk járni is még bennem volt párszor,de aztán pár hét után egyre helyesebbnek láttam. Ma már iszonyatosan helyesnek látom,nem is értem miért nem láttam ezt korábban benne.
2019. okt. 19. 08:08
 17/17 anonim ***** válasza:
70%
Nem, nem alkuszom meg és várok a csodára.
2019. okt. 19. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!