Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek, hogy olyan emberrel jöttetek össze, akihez nem vonzódtatok külsőleg?
Volt egy kifejezetten csúnya pasim. Nem tehetett róla, egy betegség miatt hatalmas sebek voltak az arcán. De baromi okos volt, és ezzel levett a lábamról. A barátaim egyáltalán nem értették, miért vagyok vele.
Aztán végül nem ezért lett vége, hanem mert impotens volt. Vagy csak engem nem talált vonzónak. Fene tudja.
Volt. 5 évig tartott,nem volt meg azaz igazi intimitás, nem is voltam belé annyira nagyon szerelmes. Itt ez miatt szakítottam. Utána volt egy másik, akinél az első szexnél hu..nagyon fura volt minden, egyáltalán nem vonzott, nem is értettem magam miért vagyok vele, de volt egy olyan kisugárzása amivel megfogott és 1 évig együtt voltunk. Más miatt lett vége.
Az utóbbi néhány éve fontosabb és igénylem, hogy külsőre igazán tetszen. Nincs is jobb mint csak nézni egy helyes arcot.
Nem
Ha harom honap alatt nem alakul ki valami akkor kuka ...
Mint a kettes.
Nem tetszett, de teljesen belehabarodtam és már 8 éve együtt vagyunk.
Őszintén szólva utólag nem is tudom mi nem tetszett benne, mindene megszépült. ;)) És ma már abszolút ideálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!