Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első pár randi után már más nőket bámul meg? Normális?
Randizok egy fiúval, már ismertük egymást régebben is,hetek óta cseteltünk és nem régen volt pár randink. Konkrétan megállás nélkül ömleng rólam,hogy miylen gyönyörű vagyok,bizonygatja imádatát mennyire akar és bármit megtenne értem,örökre velem lenne stb stb.
Viszont!!! Mondta haza akar kísérni ,mondom oké. Erre látom, előttünk sétál két nagyon csinos csajszi. Gondoltam is magamba hmm vajon meg fogja őket valamilyen módon bámulni??
Erre mikor eléjük értünk és a 2 csaj mögöttünk volt szépen sunyin hátra bámult rájuk pár ms-re. Majd visszafordult hozzám...
És folyton ha állunk valami tömegközlekedési eszközön látom,hogy forgolódik ,nézgeti embereket...
Hogy mondhatja,hogy mennyire gyönyörű vagyok neki blalbla ,ha az utcán a kicsit is jobb nőnek tünő hlgyeket meglesi? Miért is teszi ezt?
Konkrétan azonnal rosszul lettem ettől és akaratlanul is iszonyú flegma lettem vele . Persze feltűnt neki,de nem mondtam meg neki akkor ,hogy mi a bajom. Amit már bánok mert amint látom legközelebb szépen elmonodm a véleméyem,csak az egómat eléggé sértette és hirtelen nehezemre is esett volna kimondani,féltem,hogy elsírom magam...borzasztóan csalódtam.
2, vagyok!
Kérdező úgy érzem, h esélyt akarsz neki adni, h meggyőzzön sz ellenkezőjéről! Nem tudom, h táplálsz e fele érzelmeket de ha még te hivod el, azzal megjobban alárendeled magad neki.
És ha megjobban belebonyolidsz ebbe akk egy nagyon mérgező és fájdalmas helyzetbe találod magad.
10, Nagyon sajnálom ami veled történt. Sajnos ezt nem lehet előre megmondani,hogy 20 év után ki fog lelépni. De azt nem tűrném el soha,hogy a pasim folyton forogjon a nők után.
2, Azt nem tudom,hogy adjak neki esélyt. Az biztos,hogy sok minden fog azon múlni mit válaszol arra,hogy miért nézte meg azt a 2 lányt. De elég valószínű,hogy nem adok neki esélyt,mert átgondoltam újra a helyzetet.
És több dologban is furcsa nekem.
1. első randin elvitt valahova, és azt állította,hogy ő bizony nem is emlékszik mikor járt ott utoljára már vagy 1 éve legealább... aham de mindent vágott mi merre van,nagyon felületesen nézte át a dolgokat plusz volt feltöltve neki a közösségi oldalára egy elég friss kép ami ott készült... szóval tuti hazudott
2, annyira tolja nekem megállás nélkül a bókokat és kb mindent lehazudna az égről csak legyünk együtt. Nagyon szépeket mond az tény,de amikor mondta is,hogy iylen meg olyan tökéletes vagyok ,akkor is végig azon járt az agyam,hogy ez kamu . úgy érzem ilyen pschihológiai trükköket alkalmaz amivel azt érezzem mi nagyon hasonlóak vagyunk.
3, a sunyiban szép lányok nézegetése. A kávézókban és egyéb helyeken feltűnően minden ember végig pásztázása.
Akárhogy is lenne szép ez és hangzik jól minden amit mond nekem,de erősen úgy érzem át akar verni és nem őszinte hozzám. Hiába hangsúlyozza,hogy ő az és erőlteti,hogy legyek vele..
Szerintem ilyen esetben mindig jó a megérzéseidre hallgatni. Ha úgy érzed, át akar verni, akkor az valószínűleg úgy is van.
Egy beszélgetést megér, de én ezt összekötném azzal, hogy köszi, ennyi elég volt, sohaviszontnemlátásra.
#7 voltam
Beszéletem vele, azt mondta neki nincs is meg ez a jelenet... ezt bár kétkedve fogadtam,de azután mondta,hogy 1,ha megkérem akkor ő nem fog nézegetni másokat 2, amúgy is ő sem örülne fordítva ennek és szerinte is bunkóság és ha szerelmes nem is tesz ilyet.
Hát passz meglátom mi legyen.
2, vagyok! Szóval meggyőzött...akk sok kitartást neked!
Én férfi vagyok, és bele gondolva nem azért nem csalom meg a párom mert ot zavarja...hanem azért mert akkor nincs is kapcsolat...! Akkor mi értelme egy közös jövő felé haladni?
2, de nincs szó megcsalásról. Azt mondta amúgy ,hogy megcsalni még soha senkit nem csalt. Persze mondani bármit lehet,de ezt állítja magáról.
Amúgy nem mondom,hogy meggyőzött,annyi hogy adok neki esélyt bizonyítani,de még korántsem döntöttem el,hogy vele akarok lenni.
De még mindig tartok tőle,hogy nárcisztikus lehet,de ezt sajnos nem fogom tudni kideríteni pár hét randi után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!