Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szex menstruációkor?
Párommal volt egy kis vitánk a következővel kapcsolatban, és úgy döntöttünk megkérdezzük a nagy Nyilvánosságot.
Neki természetes lenne, ha a havi menstruációkor is orálisan kényeztetném.
Fontos előzmény hogy egyszer megtörtént, és a fürdőben vettem észre hogy "véres" az arcom, és eszembe jutott, hogy valószínűleg nyeltem is a dologból, ami nagyon rossz érzés volt, és hányingerem lett...
Tudom hogy mindenkinél más a szokás, és van aki ezt elfogadja, de mégis kíváncsiak lennénk a véleményekre. Az ő álláspontja hogy kisebb vérzéskor miért ne, illetve az nem jön ki a hüvelyből (szerintem meg a természetes nedvesedés miatt igen).
Szóval várjuk a véleményeket, a normális hozzászólókra vagyunk kíváncsiak, nem a gúnyolódókra.
Hát már megbocsássatok de nekem több eszem van mint a barátnődnek...az meg hogy te szinte rosszul vagy a gondolattól is szerintem érthető...de ha a menstruáció alatt szeretkeztek akkor azokat a válaszokat is megértem hogy mit izéltek....kicsit fura olvasni az összes választ és van ráció mindbe de én azt a tábort támogatom hogy BÍRJÁTOK KI most max egy hetet csak túl lehet élni szex nélkül...
ohh és mellékes...nyugi azt hittem hogy elájulok mikor elolvastam a kérdéshez írt kis sztorit...még jó hogy feküdtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!