Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Orális szex menstruációkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex menstruációkor?

Figyelt kérdés

Párommal volt egy kis vitánk a következővel kapcsolatban, és úgy döntöttünk megkérdezzük a nagy Nyilvánosságot.

Neki természetes lenne, ha a havi menstruációkor is orálisan kényeztetném.

Fontos előzmény hogy egyszer megtörtént, és a fürdőben vettem észre hogy "véres" az arcom, és eszembe jutott, hogy valószínűleg nyeltem is a dologból, ami nagyon rossz érzés volt, és hányingerem lett...

Tudom hogy mindenkinél más a szokás, és van aki ezt elfogadja, de mégis kíváncsiak lennénk a véleményekre. Az ő álláspontja hogy kisebb vérzéskor miért ne, illetve az nem jön ki a hüvelyből (szerintem meg a természetes nedvesedés miatt igen).

Szóval várjuk a véleményeket, a normális hozzászólókra vagyunk kíváncsiak, nem a gúnyolódókra.

2010. júl. 27. 09:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
sosem kérnék ilyet a páromtól..engem még zavarna is, hogy úgy lát, és nem akarom, hogy undorítónak tartson. Szerintem azt a pár napot neki is ki kéne bírni..pláne ha te meg tiszteletben tartod azt, amit ő nem akar!
2010. júl. 27. 11:50
 22/33 anonim ***** válasza:

Szerintem fétise van erre izgul a csajod ez beteges, szerintem kérd meg hogy had sz.rhasd le vagy pisild le akkor te is meg teszel mindent neki.

Szerintem ez egy nem normális viselkedés még betegséget is kaphatsz.

2010. júl. 27. 12:28
 23/33 anonim ***** válasza:
Ha ő nem hajlandó elviselni, hogy te a szájába élvezz, akkor milyen jogon várja el, hogy te meg az ő menstruációs vérét kóstolgasd? A kettő között azért van némi különbség. A barátnőd nagyon önző, csak a saját érdekeit nézi.
2010. júl. 27. 13:01
 24/33 anonim ***** válasza:
Mi szoktunk ilyenkor is szexelni, és nyalakodni is mindkét részről. De csak azért mert a barátomat ez egyáltalán nem zavarja. Élvezi a vérem is, azt mondja hozzám tartozik ez is, és mindent szeret ami én vagyok. Én is leszopogatom a farkát ha kihúzza belőlem amikor véres. van ebben valami perverzen izgi, bevallom. De az hogy ő nem nyeli le, nem hagyja az anál szexet, de ezt elvárja tőled, nem túl szép dolog. Ha az én barátomnak hányingere lenne a véremtől, akkor nem erőltetném, mert nem létszükséglet. Amúgy megfigyeltem, hogy menstruáció alatt izgalmi állapotban inkább hüvelyváladék folyik, mint vér, főleg fekve nem jön ki sok. Remélem meg tudtok egyezni valami közös álláspontban.
2010. júl. 27. 14:15
 25/33 anonim ***** válasza:
Bocsi de most hánytam
2010. júl. 27. 14:24
 26/33 anonim ***** válasza:
én meg most megyek...
2010. júl. 27. 20:46
 27/33 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy megmozgattam bennetek valamit:-)
2010. júl. 28. 08:51
 28/33 anonim ***** válasza:
Hát asszem jön a reggeli.......
2010. júl. 28. 12:33
 29/33 anonim ***** válasza:

hát (pár válasszal feljebb, menstruációs, kétoldali orálszex) szerintme ez nem túl egészséges... ennyi erővel összegyűjthetnéd a menstruációdat és azzal koccintanátok vacsora után vörösbor helyett...

hát nem tudom.. az a lényeg, hogy mindketten szeretitek a vért :D de számomra ez csöppet sem szexi vagy erotikus, inkább pisikaki szexre hajaz, és az is elég beteges.

2010. júl. 28. 13:32
 30/33 anonim válasza:
sztem akármilyen undorítónak tartjátok is.. igaza van a csajnak... az a lényeg, hogy mind2 fél benne legyen
2010. júl. 28. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!