Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szex menstruációkor?
Párommal volt egy kis vitánk a következővel kapcsolatban, és úgy döntöttünk megkérdezzük a nagy Nyilvánosságot.
Neki természetes lenne, ha a havi menstruációkor is orálisan kényeztetném.
Fontos előzmény hogy egyszer megtörtént, és a fürdőben vettem észre hogy "véres" az arcom, és eszembe jutott, hogy valószínűleg nyeltem is a dologból, ami nagyon rossz érzés volt, és hányingerem lett...
Tudom hogy mindenkinél más a szokás, és van aki ezt elfogadja, de mégis kíváncsiak lennénk a véleményekre. Az ő álláspontja hogy kisebb vérzéskor miért ne, illetve az nem jön ki a hüvelyből (szerintem meg a természetes nedvesedés miatt igen).
Szóval várjuk a véleményeket, a normális hozzászólókra vagyunk kíváncsiak, nem a gúnyolódókra.
Szerintem fétise van erre izgul a csajod ez beteges, szerintem kérd meg hogy had sz.rhasd le vagy pisild le akkor te is meg teszel mindent neki.
Szerintem ez egy nem normális viselkedés még betegséget is kaphatsz.
hát (pár válasszal feljebb, menstruációs, kétoldali orálszex) szerintme ez nem túl egészséges... ennyi erővel összegyűjthetnéd a menstruációdat és azzal koccintanátok vacsora után vörösbor helyett...
hát nem tudom.. az a lényeg, hogy mindketten szeretitek a vért :D de számomra ez csöppet sem szexi vagy erotikus, inkább pisikaki szexre hajaz, és az is elég beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!