Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Orális szex menstruációkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex menstruációkor?

Figyelt kérdés

Párommal volt egy kis vitánk a következővel kapcsolatban, és úgy döntöttünk megkérdezzük a nagy Nyilvánosságot.

Neki természetes lenne, ha a havi menstruációkor is orálisan kényeztetném.

Fontos előzmény hogy egyszer megtörtént, és a fürdőben vettem észre hogy "véres" az arcom, és eszembe jutott, hogy valószínűleg nyeltem is a dologból, ami nagyon rossz érzés volt, és hányingerem lett...

Tudom hogy mindenkinél más a szokás, és van aki ezt elfogadja, de mégis kíváncsiak lennénk a véleményekre. Az ő álláspontja hogy kisebb vérzéskor miért ne, illetve az nem jön ki a hüvelyből (szerintem meg a természetes nedvesedés miatt igen).

Szóval várjuk a véleményeket, a normális hozzászólókra vagyunk kíváncsiak, nem a gúnyolódókra.

2010. júl. 27. 09:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg, hogy te nem szeretnéd, mert hányingered lesz tőle.

Tényleg ki lehet bírni azt a pár napot.

Ha van esze a csajnak, akkor nem erőlteti, mert ami a másikban undort kelt az nekem se jó, hanem kínos.

2010. júl. 27. 10:01
 12/33 A kérdező kommentje:

Már elmondtam, beszélgettünk róla nem egyszer, de mindig újra és újra feljön a téma :). Én a popót próbálnám ki, sajnos nyaggattam is 1-2 szer, de a többszöri elutasítás után többet nem mondtam. Tiszteletben tartom. HA nem hát nem, végül is nem létszükség.

Valaki írt a szájba-élvezésről. Nincs ilyen, nem szereti, nem erőltettem úgyszintén.

2010. júl. 27. 10:12
 13/33 anonim ***** válasza:

fúúúj! remélem együtt olvassátok a válaszokat...

szerintem abszolúte undorító akkor is, ha maga a menstruáció természetes. mert furcsa szagú, kellemetlen, nem vágykeltő, én nem engedem a páromnak kézzel se szívesen (szólok előtte hogy ez a helyzet), max talán a behatolás részét de inkább sötétben vagy az utolsó napokon amikor nem erős a vérzés

...de őszintén, ha menstruálok, akkor ÉN elégítem ki őt, és ennyi.

én a te helyedben kb elhánytam volna magamat ez undorító számomra, pedig én vagyok a lány, de soha eszembe nem jutna ilyet kérni... wcre menni is természetes mégsem kéred meg hogy sz*rás után nyalogassa a s*gged, vagy nem csókolod meg ha épp előtte harákoltál egy nagyot... mert nem illik és és nem esztétikus, és ennyi.

menstruációkor lehet szex, de pl jobb leteríteni egy színes törölközőt az ágyra...

vagy ha tampon van, lehet csiklón keresztül orgazmust okozni.. ennyi max belefér,

vannak, akiknél ennyi sem.

ha én férfi lennék sohasem elégtenék ki orálisan egy menstruáló nőt, mondom én, pedig nekem nőként a menstruáció sokkal természetesebb és elfogadhatóbb, mint egy férfinek.

2010. júl. 27. 10:15
 14/33 A kérdező kommentje:
Igen olvasni fogja, hisz mint írtam együtt beszéltük meg hogy kirakjuk a kérdést a Nyilvánosságnak. Ő csak a csikló "izgatására" gondol menstruáció közben, mondjuk a tampon eddig nem jutott eszembe. Természetesen nálunk is előfordul 1-1 hevesebb napon hogy a havikor szeretkezünk.
2010. júl. 27. 10:19
 15/33 anonim ***** válasza:
58%

Akkor ne panaszkodj, hogy hányingered lesz tőle meg minden, ha bele lehet vinni.

Nem utasítottad vissza a felkérést keringőre, akkor meg miért sír a szád?

Heves nap? Ő elmondja, hogy megvan neki, te annak ellenére közeledsz hozzá.

Akkor hol itt a probléma?

2010. júl. 27. 10:27
 16/33 anonim ***** válasza:
Én írtam a szájbaélvezést, hát, akkor nem értem miért várja el ilyen napokon is az orált, ha ő sem nyújt semmi olyan extrát. Az a baj a menstruáció közbeni szexxel, hogy sok nőnek nincs hüvelyi orgazmusa (nekem sem), de persze felizgulunk. A férfi kielégül, mi meg maradunk úgy. :) Ha mensi van, ne szexeljetek egyáltalán, ne közeledj felé te sem.
2010. júl. 27. 10:40
 17/33 A kérdező kommentje:
Általában a nehezebb napokon Ő közeledik :). Köszönjük a válaszokat, este közösen átrágjuk magunkat a véleményeken :)
2010. júl. 27. 10:54
 18/33 anonim ***** válasza:

A barátnőd egy kicsit 1oldaluan kezeli a szexuális dolgaitokat. Ő nem teszi meg neked a szájbaélvezést, de tőled elvárja, hogy vámpírkodjál..??? Unfrankó a csajod!

Egy vicc: a faszi egy átivott, kurv@zott éjszaka után kibotorkál a fürdőszobába, miközben minden felé meztelen csajok alszanak. A tükörbe nézve látja, hogy egy vastag fonal lóg ki a szájából. Így rinyál, miközben lassan kihúzza: Úram add, hogy teafilter legyen a végén.....:)

2010. júl. 27. 10:58
 19/33 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem ez nem valami gusztusos golog, szerintem kikéne bírni a párodnak azt az 5-6 napot, és addig máshogy kényeztetni egymást ;)
2010. júl. 27. 11:11
 20/33 anonim ***** válasza:
Még annyi hogyha te se erőltetsz olyan dolgot ami te szeetnél, de ő nem, akkor ő se erőltesse!
2010. júl. 27. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!