Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Orális szex menstruációkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex menstruációkor?

Figyelt kérdés

Párommal volt egy kis vitánk a következővel kapcsolatban, és úgy döntöttünk megkérdezzük a nagy Nyilvánosságot.

Neki természetes lenne, ha a havi menstruációkor is orálisan kényeztetném.

Fontos előzmény hogy egyszer megtörtént, és a fürdőben vettem észre hogy "véres" az arcom, és eszembe jutott, hogy valószínűleg nyeltem is a dologból, ami nagyon rossz érzés volt, és hányingerem lett...

Tudom hogy mindenkinél más a szokás, és van aki ezt elfogadja, de mégis kíváncsiak lennénk a véleményekre. Az ő álláspontja hogy kisebb vérzéskor miért ne, illetve az nem jön ki a hüvelyből (szerintem meg a természetes nedvesedés miatt igen).

Szóval várjuk a véleményeket, a normális hozzászólókra vagyunk kíváncsiak, nem a gúnyolódókra.

2010. júl. 27. 09:32
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
79%

hmm. hát szerintem max odáig terjedhet az orál menstruációkor, hogy csiklónyalogatás, ha ő TAMPONT használ. már bocs, de szerintem gusztustalan dolog ilyet elvárni a pasitól. fujj.

20L

2010. júl. 27. 09:38
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a barátnőd is kibírná azt a kb. 5 napot orális szex nélkül, és nem értem, hogy hogyan akarhatja amikor te meg rosszul vagy tőle, szerintem legjobb lenne addig hanyagolni ezt amíg menstruál...

A szexben mindent szabad, amit MINDKETTŐ fél élvez (és akar)

2010. júl. 27. 09:38
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha én mensturálok akkor ő nem szokott orálisan kielégítteni, akkor csak szeretkezés orál nélkül. 1-2-3 nap szex sincs, akkor én kielégittem őt és ennyi. De pl. az egyik barátnőmék csinálják akkor is mikor megvan neki a havija, olyankor dug egy tampont fel és a srác úgy csinálja.
2010. júl. 27. 09:39
 4/33 A kérdező kommentje:
Igen csiklónyalogatás, de az ember nehezen állja meg hogy ne vándoroljon máshova ha érzi hogy nagyon élvezi a párja :).
2010. júl. 27. 09:40
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég:)

Nekem ha meg van én nem szeretném ha a férjem olyankor kielégítsen a orálisan ez undorító és beteges szerintem.Én a páromnak meg teszem, de nekem már csak gondolától is orgazmusom szokott lenni pedig csak csókolózunk meg a mellemet csókolgassa és már 2x orgazmusom volt és ezt tök jó.

2010. júl. 27. 09:45
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barátnőd sem szeretné, hogy végképp megundorodj a dologtól. Ez nem normális. 3- 4 napot szerintem ki lehet birni szex nélkül is.
2010. júl. 27. 09:52
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
A barátnődnek meg kell értenie, hogy számodra undorító a vér látványa, az érzés, a furcsa ízek... Ha négy-öt napig nem szexeltek, az olyan nagy baj? Szerintem állj oda elé, és mondd el, neki, hogy neked ez rossz érzés, és nem kényszeríthet ilyesmire! Nincs olyan, hogy "a kisebb vérzés nem jön ki" - a hüvelynek van egy sajátos öntisztuló mechanizmusa, azaz ha nem használ tampont "kijön". Ilyen egyszerű a dolog.
2010. júl. 27. 09:57
 8/33 anonim ***** válasza:
58%

Hát...tényleg nem egy gusztusos dolog, de azért ne hányd már el magad légyszi! Nem tudom szoktál-e a szájába élvezni, de ha igen, neked is biztos szarul esne, ha azt mondaná h elhányja magát a spermától!

Nálunk amúgy fordítva van, a barátomat nem zavarná, engem meg zavar. Nálunk akkor szokott előfordulni, ha előtte megfürdök, és teszek fel tampont. Úgy még az sem szivárog ki, ami normális esetben jönne. Ettől függetlenül engem így is zavar, de ő azt mondja hogy ez természetes, hozzám tartozik, és szeret engem.

Az meg, hogy nem tudod megállni, hogy ne nyalj máshová, holott tudod mi van, hát az a te problémád!

2010. júl. 27. 09:57
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd elég gusztustalan dolgot kíván tőled. Nekem eszembe sem jutna, hogy amikor vérzek, akkor a párom szájjal elégítsen ki. Teljesen jogosan nem akarod neki csinálni. Az pedig, hogy nem jön ki a hüvelyből az h..ség.

Nem hiszem el, hogy azt a pár napot nem lehet kibírni orál nélkül.

2010. júl. 27. 10:01
 10/33 anonim ***** válasza:
80%
Nekem ne mondjátok már ,hogy normális dolog, akkor az is normális lenen ha a szájába szarik mert élvezi.
2010. júl. 27. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!